Maaliskuun LivBox tulee sisältämään bloggaajien suosikkituotteita, joten nyt kannattaa pikaisesti hoitaa tilaus kuntoon tästä, jottet vain jää ilman! Nyt on myös aika paljastaa ensimmäinen bloggaaja, jonka suosikkituote boxista tulee löytymään.

Maaliskuun LivBox tulee sisältämään Mutsie-blogin Irene Naakan lempparituotteen! Irene on 29-vuotias, Helsingissä asuva tuore äiti, joka sai esikoisensa heinäkuussa. Mutsie-blogissa kuljetaan mukana äitiyden iloissa ja haasteissa, perhe-elämän pyörteissä ja mukaan mahtuu myös muotia ja lifestylea. Irenen rakkaus muotiin näkyy myös pikkuisen söpöliinin asuissa. 🙂 Monelle Irene saattaa olla tuttu aikaisemmasta muotiblogistaan Mademoiselle Pigalle.

Irene matkusti helmikuun alussa perheensä kanssa Kanarian lämpöön, jonne hän palaa aina uudestaan, koska hän rakastaa paikallista rentoa elämänasennetta ja ruokaa. Irenelle on tärkeää säilyttää ihon nuorekkuus mahdollisimman pitkään, ja siksi hän pakkasi matkalle mukaansa maaliskuun boxista löytyvän suosikkituotteensa, joka on ehdoton juuri reissuilla, koska sitä voi käyttää meikin sijasta ja se suojaa takuulla auringolta.

Kuulostaapa hyvältä tuotteelta myös aurinkoisille keväthangille (jos niitä hankia nyt vielä vain tulisi!). Toivotaan, että tuote ennakoi tulevan kesän tarpeita. 😉

balenciaga3_Mutsie_irene_naakka_livbox kopio

Pyysimme Ireneä kuvailemaan itseään: ”Olen helsinkiläinen puolivuotiaan tytön äiti. Pidän äitiysblogia, jossa sivutaan toisinaan myös muoti- ja kauneusaiheita. Kosmetiikka on erityisen lähellä sydäntä ja kokeilen innolla uusia tuotteita ja trendijuttuja.” Ireneen voit tutustua lisää täällä.

Jaiks, mikäköhän Irene lempparituote boxista löytyykään.. Saat sen selville tilaamalla LivBoxin tästä.

Jännittynein terveisin,

Sofia / LivBox