Tänään jatkamme tulevan maaliskuun ”bloggaajien suosikit -teemaboxin” bloggaajien esittelyä. Seuraavana vuorossa on Bebe au Lait -blogin ihana Iina. Iina on 1,5 vuotiaan pojan äiti ja hän on kirjoittanut äitiys- ja perheaiheista blogiaan aina odotusajasta lähtien. Pyysimme Iinaa mukaan boxiin mm. siksi, että tiedämme monien tilaajiemme elävän parhaillaan samaa elämänvaihetta Iinan kanssa. Iinaa on myös kovasti toivottu bloggaajaboxiin mukaan.

Myös MouMou-lifestyleblogistaan tunnettu Iina pitää itsestään huolehtimista äitiysaikana tärkeänä, mutta myöntää myös, että vauvavuoden aikana kosmetiikka unohtui välillä kokonaan. Hän kuvaakin boxista tulevaa lemppariaan osuvasti ”salaiseksi aseekseen”, jolla voi vaikuttaa siihen, että vaikka olo olisi väsynyt, ei ulkonäön tarvitse sitä olla. Bueno!

Kuulostaa sellaiselta aseelta, jonka kantoluvan minäkin haluan, etenkin, jos sillä muuttuu yhtä söötiksi kuin Iina. Mulle tänne heti maaliskuun boxi, kiitos! Jos sullekin, niin tästä pääset suoraan tilaukseen.

livbox_bebeaulait_bloggaajaboxi

Pyysimme Iinaa kertomaan hieman itsestään: ”Olen 28-vuotias Iina ja elelen Helsingissä 1,5-vuotiaan poikani ja mieheni kanssa. Bebe au Lait -äitiysblogia olen kirjoittanut kohta kaksi vuotta eikä loppua näy. Blogiin on hyvä vuodattaa huolet ja paljastaa elämän pienet ilot. Saan lukijoiltani ihanan paljon vertaistukea ja ideoita arkeen, suurin osa heistäkin on äitejä. Vauvavuoden aikana kosmetiikka unohtui välillä päiväkausiksi kokonaan, mutta nykyisin jaksan ja haluan jo panostaa itseeni päivittäin. On tärkeää, että äiti pitää perheensä lisäksi huolta myös itsestään, sillä hyvinvoivalla äidillä on hyvinvoiva perhe.”

Tutustu Iinan Bebe Au Lait -blogiin täällä.

Kenen muiden lemppareita maaliskuun boxissa tuleekaan, siitä lisää tulevina päivinä. Pysykäähän kuulolla!

Terkkusin, Eija