Tänään jatkuu taas maaliskuun bloggaajien suosikit -teemaboxin bloggaajien esittely. Tällä kertaa vuorossa on LivBoxin I Love -messuosastoltakin tuttu, kauneus- ja hyvinvointiblogi Fantazya-blogia kirjoittava Janet. Nyt on kuulkaa heti pakko avautua tähän alkuun: ensinnäkin, paitsi että Janet on aivan ihana positiivisella energialla ladattu ilopilleri niin sen lisäksi hänellä on myös kadehdittavan upet kulmakarvat! Katsokaa nyt niitä! #kulmakarvakateus #tahtoomyös #epistä

livbox_fantazya_blogi_janet

Janetin boxista tuleva lempparituote on toinen maaliskuun täysikokoisista meikkituotteista ja hän vihjaa lempparista seuraavaa: ”Tämä tuote kuuluu meikissäni vaiheeseen, jota en jätä tekemättä, sillä muuten näytän kovin valjulta.” Voiko tämä nainen muka näyttää valjulta, tuolla kasvojen luustolla, silmillä, huulilla ja kulmilla, kysynpä vaan?

Joko maaliskuun boxi on tilattu? Tästä pääset tilaukseen.

Seuraavaksi päästän Janetin ääneen kertomaan itsestään ja blogistaan: ”Olen Janet, iloinen ja kova höpöttäjä, pian 30-vuotta täyttävä totaalinen meikkihöperö Fantazya-blogin takaa. Toimistotyöläinen tarvitsi paikan, jonne päästä purkamaan tyttöhömppää ja intohimonsa kohteita, niin elämää itseään kuin sitä rakasta kosmetiikkaa. Ja niin syntyi Fantazya, blogini jossa kerron meikkijuttuja, näytän meikkikuvia ja siinä ohessa myös muuta hyvinvointiin ja elämääni muutenkin liittyviä asioita. Sen kaiken, mitä mielen päällä sattuu olemaan. Fantazyan parissa on höpötetty kaikesta jo reippaan viisi vuotta ja sama sen kun jatkuu.

En voisi kuvitella elämääni ilman kosmetiikkaa. Olen erittäin tarkka ihonhoidosta ja rakastan meikkaamista. Kun perheessä on jo yksi taitava piirtäjä, meni mun taiteellisuus sitten omaan naamaan. Meikillä saa paljon aikaiseksi ja vaikka neutraalin lookin vannoutunut käyttäjä olenkin, on pakko aina silloin tällöin repäistä oikein räikeillä väreillä.”

Tutustu Janetin blogiin täällä.

Kuka laskee jo päiviä maaliskuun boxin saapumiseen, käsi ylös? Minä, minä, minä! 🙂

Terkkusin Eija