Aikaisemmin olemme tehneet yhden tietyn teemaboxin kerran vuodessa, jota on toivottu meiltä paljon – aina uudestaan ja uudestaan. Ja koska boxi on joka vuosi äänestetty I Love Me -messuilla vuoden suosituimmaksi boxiksi, päätimme tänä vuonna julkaista kyseisen boxin aikaisemmin!  Nyt voin vihdoin paljastaa, että maaliskuun LivBox tulee sisältämään pelkästään bloggaajien lempparituotteita! 🙂 Nyt boxia tilaukseen, sillä bloggaajaboxit myydään aina ennätysajassa loppuun. Tästä pääset tilaukseen.

Tuotteiden joukkoon mahtuu mm. pari täysikokoista meikkituotetta, ja kaikki tuotteet tulevat olemaan kaikille tilaajille samat, eli kaikki tilaajat saavat samojen bloggaajien tuotteet 🙂 Bloggaajat, joiden lempparituotteita boxeihin pakataan, tulemme paljastamaan yksi kerrallaan blogissamme ja Facebook-sivuillamme.  Jos mielit siis tietää etukäteen kenen lempparituotteita pääset mahdollisesti maaliskuussa testaamaan, kannattaa seurailla meidän blogia tiiviisti.

livbox_bloggaajaboxi_maaliskuu

Jos maaliskuun boxi on vielä tilaamatta, niin nyt ei kannata vitkastella, sillä viime syksynä ”Bloggaajien suosikit” -boxeja ei riittänyt kaikille halukkaille. Jotta ei iskisi maaliskuussa suru puseroon, kannattaa tilaus tehdä nyt samantien! Tästä pääset suoraan tilaussivulle. 🙂

Helmikuisin terkuin,

Sofia / LivBox