Hei muruset!

Maaliskuussa oli taas se aika kun bloggaajien lempituotteet täyttivät LivBoxin. Boxi sisälsi runsaasti kevään tuloon valmistavia tuotteita. Nyt kirjoittaessa ja ulos katsoessa, huomaan kuinka täydelliseen aikaan nämä ihanuudet saapui! Ulkona paistaa aurinko, linnut visertävät kevätlauluaan ja lumen alta kurkkii vihreä maanpinta. On aivan ihana fiilistellä piteneviä päiviä ja kevyempiä kevätvaatteita näiden tuotteiden kanssa. Tervetuloa aurinko ja päivettynyt hipiä, teitä on kaivattu!

Jokaiseen boxiin oli pakattu Cutrinin Sensitive Multispray -monitoimisuihke, Eucerinin Sun Creme Face Tinted CC Medium SK50+ -kevyesti sävytetty aurinkosuojavoide, Lumenen Longwear Blur SK15 -meikkipuuteri, Vichyn Idéalia Skin Sleep -yövoide ja Dermosilin Trio -kulmaväripaletti.

111ggg

Cutrinin Sensitive Multispray -monitoimisuihke on Marinka Essel -blogin (Marinka Essel) Marinkan ehdoton suosikki. Tämä herkälle hipiälle sopiva SENSITIVE-perheen monitoimisuihke on omiaan kiireelliselle naiselle. Ensimmäisenä kampaamosarjana Allergiatunnuksen saanut Cutrinin suihke on hajusteeton ja sopii hyvin rullakampauksen alle. Tällä tuotteella saat loihdittua ihanat ja ilmavat laineet, jotka kestävät kevätlaitumilla!

Eucerinin Sun Creme Face Tinted CC Medium SK50+ -kevyesti sävytetty aurinkosuojavoide on Mutsie -blogin (Mutsie) Irenen valinta auringon haittavaikutuksia vastaan. Irene suojaa ihonsa visusti auringolta, ja tämä tuote on kuin luotu siihen! Kevyesti sävytetty öljytön uutus-aurinkosuojavoide sopii kaikille ihotyypeille. Voide sisältää EU-suositusten mukaisen laajakirjoisen ja fotostabiilin UVA- ja UVB-suodatinyhdistelmän. Lisätyt väripigmentit imeytyvät ihoon ja korjaavat ihonsävyä tehden ihosta välittömästi tasaisen ja säteilevän. Suoja ja peittävyys samassa – tästä ei aurinkosuojavoide parane!

SN-Makeup -blogin (SN-Makeup) Sanna-Emilian lempituote viimeistelee lookin virheettömäksi ja samettisen pehmeäksi useiksi tunniksi. Lumenen Longwear Blur SK15 -uutuus meikkipuuterin kaunistaviin mikrohelmiin ja valoa heijastaviin, lämpimän sävyisiin väripigmentteihin perustuva blur-efekti häivyttää optisesti ihon pieniä virheitä ja tasoittaa ihon sävyä. Suojakerroin 15 suojaa kasvojen ihoa auringon haitalliselta UV-säteilyltä.

Vichyn Idéalia Skin Sleep -yövoide on Bebe Au Lait -blogin (Bebe au Lait) Iinan salainen ase, jolla hän minimoi lyhyiden yöunien, huonon ruokavalion ja otsaan piirtyvien huoliryppyjen tuhojälkiä. Voide on kehitetty huonosti nukuttujen öiden rasittamalle iholle. Yövoide auttaa ihoa palautumaan yön aikana ja tekee ihon laadusta paremman. Käytön jälkeen kasvojenpiirteet tuntuvat levänneemmiltä, ja iho tuntuu raikkaalta ja tasaisemmalta. Kuten Iina sen sanoi, vaikka olo olisi kuinka väsynyt, ei ihon tarvitse sitä olla!

Tuote joka kehystää kasvot kauniisti ja pitää kulmat huolitelluina on FantazYa -blogin (FantazYa) Janeten lemppari. Dermosilin Trio -kulmaväripaletti sisältää kaksi ruskeaa mattasävyä, vaalean sävyn korostamiseen sekä kätevän kaksipäisen siveltimen. Tuote on hajustamaton ja sopii myös herkkäihoisille, sillä paletille on myönnetty Allergiatunnuksen käyttöoikeus.

VAU! Mikä aarrearkku maaliskuun LivBox oli! Kiitos kaikille ihanille bloggareille, jotka jakoivat omia kosmetiikkasuosikkejaan kanssamme. Löytyikö sinulta uutta lempparia, tai testailitko kenties vanhaa tuttavuutta uusin silmin?

Jos haluat ilahduttaa ja yllättää itsesi tai kaverisi LivBoxilla, kannattaa hoitaa tilaus kuntoon tästä .

Ihanaa kevään (ja ihan kohta kesänkin) odotusta 🙂

– Disa