Maaliskuun boxi oli teemaltaan suosittu bloggaajaboxi

Teeman suosio pohjautuu paljolti kahteen asiaan: pääsee testaamaan suosikkibloggaajansa valitsemaa tuotetta sekä testaamaan taatusti tuotteita, joita ei välttämättä muuten uskaltautuisi kokeilemaan. Näin tälläkin kertaa. Boxiin pakattiin viiden eri bloggaajan lempparituotteet ja mukaan mahtui Biozellin sävyttävä tyvispray, Lumenen CC-meikkivoide, Nivean after shave, Batisten rakennesuihke ja Madaran kuorintavoide.

 

Glitz & Glam -blogin Minnan suosikkituote: Màdara Exfoliating Oil-to-Milk Scrub

Kuori ihosi pehmeämmäksi, sileämmäksi, puhtaammaksi ja kirkkaammaksi ylellisellä Oil-to-Milk -kuorinnalla. Luonnollisen ja  hellävaraisen vahan mikrohelmet auttavat avaamaan tukkeutuneita ihohuokosia, poistamaan kuolleita soluja ja silottamaan ihoa. Lisää tuotetta kuivalle iholle ja hiero hellästi. Lisää hieman vettä, jolloin koostumus muuttuu öljystä maitomaiseksi ja on sen jälkeen helppo huuhdella pois. Kuori ihoasi pari kolme kertaa viikossa. Jos tahdot tutustua tuotteeseen tarkemmin, Minna esittelee suosikkituotteensa perinpohjaisesti täällä.

Ida Jeminan suosikkituote: Nivea Sensitive After Shave Balm

Maailmalla huomiota herättänyt unisex-tuote, joka sopii miehille lievittämään parranajon aiheuttamaa punoitusta, mutta myös naisille meikin pohjustukseen. Tekee ihosta kiillottoman ja jättää ihanteellisen pohjan meikille – näin meikki pysyy raikkaana ja tasaisena pitkään. Rauhoittaa, kosteuttaa ja vähentää ihon punoitusta ja estää ärtymistä. Lisää puhtaille kasvoille ennen meikkivoidetta. Anna imeytyä hetki ennen meikin lisäämistä. Lisää Ida Jeminan lempparista löydät aikaisemmasta postauksesta.

Essie’s-blogin Essin suosikkituote: Batiste Stylist Xxl Volume Spray

Tämä ei ole kuivashampoo vaan tupeeraus/rakennesuihke! Tuotteella voi korvata tupeerauksen suihkuttamalla tuotetta tyveen pienissä osioissa. Suihke hillitsee myös kiiltoa, mutta tuuheuttava vaikutus on ihan omaa luokkaansa! Käyttämällä tuotetta hiuksesi pysyvät hyvänä useamman päivän. Kokeile suihketta lettikampauksiin tuomaan runsautta ja halittavuutta.

Miten niin liikaa? -blogin Elisan suosikkituote: Lumene Color Correcting Meikkivoide

Kaikille ihotyypeille sopiva meikkivoide näyttää ja tuntuu luonnolliselta iholla. Innovatiivista teknologiaa hyödyntävä 6-in-1-tuote peittää luonnollisesti ja antaa puolimatan lopputuloksen. CC-voiteessa yhdistyy meikkivoide, pohjustustuote, peitevoide, heleyttäjä, pitkäkestoisuus ja suojakerroin sk 20.  CC-voide on hyvä valinta, jos kaipaat ihollesi puolipeittävän tuotteen, joka auttaa peittämään punoitusta, näppylöitä ja arpia.  Levitä meikkisienellä, meikkisiveltimellä tai sormin.

Stay Fresh -blogin Mariannen suosikkituote: Biozell Color Mask Tyvispray

Biozell  Color Mask -sävyttävällä tyvisprayllä saat peitettyä tyvikasvun ja harmaat hiukset. Käytä tuotetta pidentääksesi hiusten värjäämisväliä tai pelasta huonot hiuspäivät. Värin lisäksi suihke antaa hiuksille rakennetta ja ryhtiä. Lisää peitettäviin kohtiin ja kiinnitä hiuslakalla. Sävy pysyy hiuksissa seuraavaan pesukertaan asti. Katso Mariannen käyttövinkit tuotteesta.