Punainen kuuluu pikkujouluihin!

Marraskuun Bette Box sisälsi pikkujoulukauteen täydellisesti sopivan Lumene Nordic Seduction Creamy Lipstick -huulipunan yhdessä neljästä punaisesta sävyvaihtoehdosta. Sävyt jaoteltiin boxeihin sattumanvaraisesti. Runsaspigmenttinen huulipuna liukuu huulille samettisen pehmeästi ja jättää jälkeensä kosteutetun tunteen ja intensiivisen sävyn. Mikä sävyistä on sinun suosikkisi?

Lumene Nordic Seduction Creamy Lipstick huulipuna

15 Ruusujen aika / Rose Garden

Ruusujen aika on klassinen lämpimään taittava punainen, joka sopii kaikille. Sävy kirkastaa kasvot hetkessä ja tuo lämpöä meikkiin. Kokeile sipaista huuliin myös silloin, kun et käytä muuta meikkiä.

16 Kesätuuli / Summer Breeze

Oranssiin taittava Kesätuuli-sävy sopii lämpimistä sävyistä pitäville. Pikkujoulujen lisäksi sävy toimii myös kesällä festareilla. Kokeile sävyä myös vihreäsävyisen silmämeikin parina!

17 Metsän lumo / Enchanted Forest

Sinipohjainen Metsän lumo on myös klassinen punainen, jollainen pitäisi löytyä jokaisen meikkipussista. Kylmän punainen sävy saa myös hampaat näyttämään valkoisemmilta. Kokeile sävyä klassisten siipirajausten parina!

18 Kesäkimppu / Summer Bouquet

Punertavanruskea Kesäkimppu on sävyistä neutraalein, mutta pigmenttiä riittää silti runsaasti. Vaaleampi sävy toimii myös vahvemman silmämeikin parina, sillä se ei varasta liikaa huomiota.

Lumene Nordic Seduction Creamy Lipstick swatches huulipuna

Tiesitkö, että huulipunaa voi käyttää kätevästi myös voidemaisena poskipunanan? Jos marraskuun Bette Boxista tullut sävy ei ollut mieleinen, voit kokeilla töpötellä sävyä sormella poskipäille. Lämpimät sävyt toimivat poskipunana erityisen hyvin tuomaan hehkua kasvoille! 🙂

Muistathan myös osallistua Lumene-tuotepaketin arvontaan Bette Boxin Facebook-sivuilla!

Terkuin,
Henna / Bette Box -tiimi