Maaliskuun Bette Boxista löytyi Lumene Color Correcting Meikkivoide.  Nimensä mukaisesti tuotteen on tarkoitus korjata ihon sävyä peittämällä virheitä ja tasoittamalla ihon pintaa. CC-voiteet sisältävät meikkivoiteen kaltaisesti runsaasti väripigmenttiä, mutta lisäksi tuotteessa yhdistyy pohjustustuote, peitevoide, heleyttäjä ja suojakerroin sk 20. Lumene Color Correcting Meikkivoide on puolipeittävä ja se viimeistelee ihon kauniin puolimattaiseksi. CC-voide on hyvä valinta, jos kaipaat ihollesi puolipeittävän tuotteen, joka auttaa peittämään punoitusta, näppylöitä ja arpia. Tuote sopii kaikille ihotyypeille.

Miten niin liikaa? -blogin Elisa valitsi tämän suosikkituotteensa maaliskuun bloggaajaboxiin. Lempparistaan Elisa kertoo seuraavaa:

”Hihii tämä oli mun valitsema tuote! Tykkään aivan älyttömästi tästä Lumenen CC-voiteesta ja se on ilmestymisestään asti ollut mun meikkipussin kulmakiviä. Juuri täydellinen, puolipeittävä ja kuulas koostumus ja miellyttävä tuntu kasvoilla. Käytän CC-voidetta myös sekoitettuna pigmenttisempiin meikkipohjiin.”

Omaksi suosikikseni Lumene Color Correcting Meikkivoide nousi vuosi sitten. Lumenen CC-voide on valintani silloin, kun haluan meikkituotteelta peittävyyttä, kestoa ja varmuutta. CC-voide tasoittaa meikkivoiteen tavoin ihon kauniin tasaiseksi ja lopputulos on puolimattainen. Voide pysyy hyvin paikoillaan koko päivän. Suurin ero tavalliseen meikkivoiteeseen on se, että tuote tuntuu kasvoilla hieman kevyemmältä. Kokeile yhdistää tuote tämän pohjustajan kanssa ja lopputulos kestää koko päivän raikkaana ja paikoillaan. Tämä CC-voide maksaa noin 16€, todella hyvä hinta-laatusuhde!

-Sofia