Lokakuun Bette Boxissa on mukana viisi upeaa bloggaajaa, jotka kaikki ovat valinneet boxiin suosikkituotteensa. Tänään paljastamme viidennen ja viimeisen bloggaajan, jonka valitsema tuote kuuluu myös Bette-tiimin suosikkeihin. Tämä bloggaaja arvostaa sekä kotimaisuutta että laatua, mikä näkyy myös hänen valitsemassaan tuotteessa. Millainen tuote on muuten kyseessä? Lue vielä vähän eteenpäin, niin kerromme lisää!

Bette Box lokakuu bloggaajaboxi Tunnetila

Lokakuun Bette Boxissa Tunnetila-blogin Ninan suosikki!

Viimeinen paljastamistamme lokakuun Bette Boxin yhteistyöbloggaajista on Tunnetila-blogin Nina, joka kirjoittaa blogiinsa kosmetiikan lisäksi myös matkailusta, sisustuksesta ja muodista. Laadukkaasta lifestyle-blogista löydät rehellisiä tuotearvioita, kauniita kuvia ja tasokasta tekstiä.

”Tunnetilassa jutellaan arkea ilahduttavista asioista kosmetiikasta matkusteluun ja muodista omaan tyyliin. Vaikka arki ei aina ole ruusuilla tanssimista, niin pienillä teoilla ja oikeilla valinnoilla arkiseen puurtamiseen voi helposti sujauttaa mukaan pientä luksusta. Tunnetilan kanssa elämä maistuu piirun verran paremmalta!”

Lue alta Ninan kommentti boxiin tulevasta tuotteesta:

”Tuotetta voi käyttää sellaisenaan tai meikin alla. Itse sekoitan sitä muutaman pisaran meikkivoiteeseen. Tuote notkistaa meikkivoiteen ja tekee siihen kauniin hehkun. Tuotteella on helppo jatkaa kesällä saatua päivetystä pitkälle syksyyn. Kukapa ei haaveilisi auringonsäteiden tunnusta iholla vielä lokakuussa!”
 Joko arvaat, mistä on kyse? Omassa postauksessaan Nina kertoo tuotteen yhdistelevän kotimaisuutta, ylellisyyttä ja monipuolisuutta, mikä tekeekin tuotteesta sellaisen, että kaikkien pitäisi päästä sitä testaamaan. Voit lukea Ninan sneak peek -postauksen hänen valitsemastaan tuotteesta Tunnetila-blogista.

 

TILAA LOKAKUUN BETTE BOX NYT!

Boxeja myydään hyvää vauhtia, joten varmista että saat omasi ja tilaa oma lokakuun Bette Boxisi heti. Muista myös osallistua Kenzon World-tuoksun ja Blistex-tuotepaketin arvontaan Bette Boxin Facebook-sivuilla!