Vielä on pari bloggaajaa jäljellä lokakuun bloggaajaboxista paljastamatta – neljännen bloggaajamme elämäniloisessa ja kuplivassa blogissa vilahtaa kosmetiikan lisäksi tasaiseen tahtiin myös lifestylea sekä perhe-elämää ja eläväistä tekstiä jaksotetaan kauniilla kuvilla. Kenestähän mahtaa olla kyse…? Lue vielä vähän eteenpäin 😉

Lokakuun bloggaajaboxi Nonnula Bette Box

Nonnula-blogin Jonnan suosikki pakataan lokakuun Bette Boxiin!

Lokakuun bloggaajaboxi sisältää Nonnulan Jonnan suosikin! Jo vuodesta 2010 saakka postauksillaan ilahduttanut blogi on monipuolinen sekoitus bloggaajan sydäntä lähellä olevia aiheita:
”Nonnula on blogin muodossa oleva irtokarkkipussi. Sitä kirjoittaa 41-vuotias pienen tytön äiti, joka rakastaa hajuvesiä ja meikkaamista. Blogissa pyörivät aiheet ovat iloinen sekoitus kosmetiikkaa, sisustamista, hyvää ruokaa, kirppistelyä ja kirjoja. Hyvää mieltä ja kuplivaa elämänmenoa jo vuodesta 2010!”
Jonna on valinnut boxiin tyyliinsä sopivasti ihanan pirteän tuotteen, jonka raikas tuoksu on myös tuoksufanin mieleen. Hän kommentoi tuotetta seuraavalla tavalla:
”Tuote on kuin sukeltaisi sitruksiseen limonadiin. Tuoksu hurmaa ja piristää, tuo mieleen ikuisen kesän. Tuoteryhmän suurena ystävänä olen tulisesti rakastunut tähän ihanuuteen, koska se ei kuivata ihoa ja jättää sen ihanan tuoksuiseksi!”
Kuulostaapa herkulliselta! Joko arvaat, millaisesta tuotteesta mahtaa olla kyse?

 

TILAA LOKAKUUN BLOGGAAJABOXI NYT!

Tätä boxia ei kannata jättää välistä – varmista että tilauksesi on kunnossa!

Oman lokakuun boxisi pääset tilaamaan Bette Boxin sivuilta.