Kolmannen bloggaajapaljastuksen aika! Ovatko aiemmat paljastuksemme lokakuun Bette Boxista saaneet jo odottamaan jännityksellä tulevaa boxia? Kuuluvatko tähän mennessä paljastetut yhteistyöblogit omiin suosikkeihisi? Kolmas bloggaajamme on taidokas valokuvaaja ja median moniosaaja, jonka blogista löydät sekä kauniita kuvia että tasokasta tekstiä. Blogi kannattaa siis ehdottomasti ottaa seurantaan, jos kaipaat lukulistallesi enemmän kauneuspainotteista lifestyle-sisältöä.

 

Lokakuun Bette Box bloggaaja Hannamaria

 

Lokakuun Bette Box sisältää Hannamaria-blogin Hannan suosikkituotteen!

Hannamaria-blogi sisältää monipuolisesti kosmetiikkaa, sisustusta ja lifestyleä. Hanna on tehnyt yhteistyötä Betten kanssa aikaisemminkin ja hänen blogistaan pääset lukemaan myös mm. Bette Boxien esittelyitä erityisen kauniiden kuvien kera.
”Hannamaria on graafikon, median moniosaajan, valokuvaajan sekä Liiketalouden (brändilinja) opiskelijan kauneuteen painottuva lifestyle-blogi, jossa kauneuden lisäksi kuvataan ja sisustetaan vuokra-asuntoa sekä kirjoitetaan aidosti Jyväskyläläisen opiskelijan elämästä.”
Kauneuteen painottuvassa blogista löytyy myös meikkikuvia sekä tuotearvosteluja myös ihonhoito- ja hiustuotteista. Hanna kuvailee boxiin valitsemaansa suosikkiaan seuraavalla tavalla:

”Valitsemani tuote on ollut viimeisen muutaman kuukauden omia suosikkejani ja päivittäisessä käytössä. Tuoksu on juuri sopivan mieto, kosteustehoa riittää tulevan talven tarpeisiin ja tuote imeytyy tarpeeksi nopeasti niin, että meikkaamisen aloittamista ei aamulla tarvitse odottaa kauaa!”

Käy kurkkimassa myös Hannan oma sneak peek -postaus Hannamaria-blogista. Katso myös Bette Beautyn kanssa yhteistyössä toteutettu tutoriaali-video arkimeikistä silmälasien käyttäjille!

Tilaa lokakuun Bette Box nyt!

Joko olet tilannut oman lokakuun boxisi? Vinkki: lokakuun Bette Boxissa mukana olevien bloggaajien blogeista löytyy alennuskoodit, joilla boxin saa hieman edullisemmin! Oman boxisi pääset tilaamaan Bette Boxin sivuilta.