Joko odotat jännityksellä lokakuun Bette Boxia? Mitähän tuotteita boxista mahtaa putkahtaa? Se jääköön vielä yllätykseksi, mutta ensimmäisen bloggaajan voimme jo paljastaa! 😉 Keitä bloggaajia sinä toivoisit boxiin mukaan?

Lokakuun Bette Box bloggaajaboxi

ESSIE’S-blogin Essi mukana lokakuun bloggaajaboxissa!

Myös maaliskuun bloggaajaboxissa mukana ollut ESSIE’S-blogin Essi on varsinainen tyylitaituri, jonka huikean kauniilla kuvilla varustettu blogi sisältää muotia, lifestyleä ja vähän kauneuttakin. Jos et ole vielä klikkaillut itseäsi lukijaksi, se kannattaa tehdä saman tien, niin et missaa upeita asukokonaisuuksia ja vaatekaapin uusimpia hankintoja.

ESSIE’S-blogin takana on 25-vuotias helsinkiläinen Essi, joka elää täysillä ja nauttii myös niistä elämän pienistä hetkistä. Blogissa puhutaan nuoren naisen ajatuksista, muodista ja kauneudesta sekä reissataan maailmaa minkä ehditään. Löydät Essin myös instagramista @essiesophie.

Blogissaan Essi kertoo valitsevansa nykyään yhä enemmän luonnollisempia ainesosia sisältäviä tuotteita. Boxiin valitun ranskalaisen brändin tuotteet ovat herättäneet ihastusta ja nousseet suosikkien joukkoon. Hän kuvailee boxiin valitsemaansa tuotetta seuraavalla tavalla:

”Kesän jälkeen iho tarvitsee kosteutta! Tämä tuote on juuri sitä mitä hipiäsi tarvitsee. Luonnollisten ainesosien ansiosta tuote myös imeytyy hyvin iholle.”

Lisää paljastuksia Essin valitsemasta tuotteesta voit käydä kurkkimassa ESSIE’S-blogista 😉

Bloggaajaboxit on tunnetusti viety käsistä, joten varmista että saat omasi ja tilaa lokakuun Bette Box nyt!