Joko jännität lokakuun bloggaajaboxia? Mukana on tällä kertaa viisi yhteistyöbloggaajaa, joista paljastamme nyt toisen. Myös loput bloggaajat paljastetaan tämän viikon aikana – muista siis seurata blogamme.

Lokakuun bloggaajaboxi bloggaaja Blinger Shimmer

Bloggaajaboxissa Blinger Shimmer -blogin Miran suosikki!

Lokakuun bloggaajaboxissa on tällä kertaa mukana myös ensimmäistä kertaa Blinger Shimmer -blogin Miran suosikkituote. Pääosin kosmetiikkaan keskittyvässä blogissa esitellään, testaillaan ja arvostellaan tuotteita ”tavallisen” tallaajan näkövinkkelistä. Mukana on niin pannuprojektia, loppuneita tuotteita kuin uutuusostoksiakin. Jos etsit käyttökokemuksia kiinnostavista kosmetiikkatuotteista, niin niitä hyvin todennäköisesti löydät Blinger Shimmer -blogista, sillä blogissa esitellään usein kattavasti kiinnostavia uutuuksia ja hehkutettuja klassikkotuotteita.

Vuonna 2014 perustetun blogin takaa löytyy jo nuorena kosmetiikkaan hurahtanut reilu kolmikymppinen joensuulainen nainen. Pääpaino blogissa on kosmetiikassa, mutta aika ajoin mukana on myös kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä – mikä nyt sillä hetkellä kirjoittajaa sattuukaan inspiroimaan.

Boxiin pakattu tuote onkin erityisen jännittävä, sillä tuotteen taika perustuu luonnolliseen, magneetin lailla toimivaan aktiiviaineeseen. Tuotteen ulkonäön perusteella ensimmäiseksi heräävä ajatus on varmasti, että voiko tämä edes toimia, mutta ainakin tuotetta on hehkutettu paljon muissakin blogeissa.

Mira kommentoi valitsemaansa tuotetta seuraavalla tavalla:

”Tuote, jota on monissa blogeissa hehkutettu ja josta tuli omassa kategoriassaan myös ehdottomasti oma suosikkini.”

Käy kurkkaamassa myös Miran oma teaser-postaus Blinger Shimmer -blogista.

Mitä veikkaatte, mikähän tuote mahtaisi olla kyseessä?

Tilaa lokakuun Bette Box nyt!

Boxeja myydään hyvää vauhtia, joten varmista että saat omasi ja tilaa oma lokakuun Bette Boxisi heti! Jos olet jo tilaaja, varmista että maksutietosi ovat kunnossa ja käy päivittämässä ne tarvittaessa Oman Betten kautta.