Mukava nähdä taas!

Täällä ollaan ruudun takana naputtelemassa teille, ihanille LivBoxaajille! Nyt pääsemmekin joulukuun loppuneiden hiustenhoitotuotteiden pariin. Käytimme loppuun monta lempeän kosteuttavaa tuotetta, jotka ovat hyväksi etenkin nyt kylmänä kautena. Kylmästä puheen ollen; ulkona tuiskuaa lumi melkeinpä vaakatasossa, joten muistakaamme olla varovaisia liikenteessä!

L’Oréal Play Ball Anti-Frizz Fizz

Emilia tykkäsi tästä kevyestä viimeistelylakasta, jonka ideana on vähentää hiusten sähköisyyttä. Tuote toimi temppuileville hiuksille mainiosti. Ja tuo pakkaus – korkki on söpö kuin karkki!

Kérastase Nutritive Masquintense

Vaalennetuille kutreille sopiva naamio piti Eijan laineita kuin kukkaa kämmenellä. Tuote oli erittäin riittoisa ja sai erityiskiitosta lyhyestä vaikutusajasta. Pari minuuttia ja avot; hemmotteluhoito on taattu!

joulukuu2015_loppuneet_osa2

Kérastase Reflection Chroma Thermique Thermo-Shine

Lämpöaktiivinen kiiltoa antava ja korjaava emulsio värikäsitellyille hiuksille hierotaan pyyhekuiviin hiuksiin. Eija käytti emulsiota hiusten raidoitusprosessin aikana, ja mieltääkin tuotteen oivaksi lisäkosteuttajaksi siihen tilanteeseen.

Cutrin Arctic Berry Drops Shine Serum

Emilia annosteli pari tippaa suortuvillensa ja nautti sen jälkeen helposti käsiteltävistä hiuksista. Seerumi oli miellyttävän tuntuinen ja silotti karheiden hiusten pintaa tehden niistä pehmeät. Levitettyään tuotetta Emiliaa ei haitannut vaikka seerumia jäi sormille, sillä samettinen koostumus tuntui miellyttävältä ihollakin.

Cutrin Sensitive Care Spray

Hajusteeton hoitosuihke nousi Emilian lemppariksi hoitavalla ominaisuudellaan ja helppokäyttöisyydellään. Emilia käytti tuotetta päivittäin pyyhekuiviin hiuksiin, ja onkin huomannut selvän eron hiusten hyvinvoinnissa alettuaan käyttää tuotetta. Ravitseva koostumus oli kertakaikkiaan mahtava, joten Emilia ilmoittaakin tuotteen kuuluvan nykyään lempparituotteisiinsa!

Schwarzkopf Fibreplex Nro3 Bond Maintainer

Emilia kokeili tätä kotihoitoon tarkoitettua Fibreplex nro 3 Bond Maintaineria, joka suojaa hiusta mekaanisilta vaurioilta. Se teki hiukseen suojaavan pinnan ja hiusten harjaaminenkin helpottui. Emilia käytti tuotetta kerran viikossa ja antoi sen vaikuttaa hiuksissa shampoopesun jälkeen viidestä kymmeneen minuuttia. Kurkkaa tästä Emilian lokakuiseen Fibreplex-kokeiluun tarkemmin täältä.

Batiste Heavenly Volume Dry Shampoo

Eija bongasi Batiste-liikakäyttäjämme Sofian ansiosta kuivashampoon syksyn I Love Me -messuilta ja ihastui tuotteeseen. Raikastaa, tuuheuttaa ja poistaa rasvaisuutta luvatusti. Shampoo sopii erityisen hyvin Eijan hiuslaadulle, ja olikin siksi miellyttävä tuttavuus.

John Frieda Full Repair Strenghten+Restore Conditioner 

Kokeilin itse tätä hoitoainetta, joka oli mukana helmikuun LivBoxissa jo vuonna 2014. Pehmeän kermainen koostumus hemmotteli hamppuhiuksiani luvatulla tavalla, ja saikin ne voimaan paremmin. Onneksi tätä on vielä samankokoinen tuubi odottamassa käyttöön pääsemistä!

Paljon tuotteita pääsi loppumaan, mutta onneksi varastossa on vaikka mitä herkkuja vielä. Seuraavassa postauksessa käymme läpi joulukuun loppuneet meikkituotteet. Näkemisiin!

-Disa