Hejsan rakkaat lukijat!

Ja näin uusi ja jännittävä (kylmä) vuosi lähti käyntiin! Kuten arvata saattaa, on LivBoxin tiimiläiset taas olleet erittäin ahkeria läträämään täyteläisiä kosteusvoiteita ja muita kutkuttavia vartalonhoitotuotteita. Aloitetaan sarjamme joulukuun loppuneista tuotteista näillä ihanilla vartalonhoito- ja pesutuotteilla. Muistattehan tekin suojata hipiänne kunnolla pakkaselta!joulukuu2015_loppuneet_osa1

Lumene Smoothing Anti-Cellulite Serum

Ensimmäinen selluliittiseerumi, jota olen ikinä kokeillut. Tuote osoittautui todella riittoisaksi. Pieni herneenkokoinen nokare hierotaan pyörivin liikkein ongelma-alueille ennen vartalovoiteen levittämistä. Seerumi tuoksui karpalolle ja tuntui viilentävältä välittömästi levittämisen jälkeen. Jännittävä kokeilu kaiken kaikkiaan!

Clarins Créme Jeunesse des Mains

Aivan ihana tuote! Täyteläinen ja runsas voide jättää pienellä määrällä kädet kosteutetuiksi ja pehmoisiksi. Sain jopa ihailuja käytettyäni tätä! Voide on totisesti saavuttamansa kulttimaineen arvoinen!

DKNY Be Delicious Fresh Blossom

Sain tämän pikkupurnukan samantuoksuisen hajuveden lahjapakkauksen mukana. Vartalovoide on hyvin kevyt ja tuoksuu vahvasti kukkaiselle hajuvedelle. Tämä sopii hyvin käsivarsille sipaistuna esimerkiksi illanviettoon lähtiessä. Hajuvesi itsessään on raikas ja tyylikkään tyttömäinen. DKNY:n Be Delicious -tuoksusarjaan kuuluu useampi hajuvesi, joista olenkin paria kokeillut aiemmin.

Lumene Arctic Aqua 3D Hydration Cream-Gel

Eija käytti elokuun LivBoxista löytynyttä tehokosteuttavaa voidegeeliä loppukesästä ja jatkoi käyttöä vielä syksylläkin. Voide sopi keveytensä ansiosta näihin vuodenaikoihin hyvin.

Ziaja Sensitive Skin Creamy Wash Gel for Face & Body

Hellästi pesevä vartalon- ja kasvojenpesugeeli yllätti Sofian positiivisesti käytössä – tällä lähti myös meikit! Kermainen koostumus sopii erityisen hyvin kuivalle iholle, ja miksei myös talven kuivattamalle hipiälle? Pumppupullosta plussaa!

Natuvive Papaya Body Lotion Smooth

Vartalovoide imeytyy nopeasti ja kosteuttaa kuivaa ihoa ihanasti. Papayaöljyä ja sheavoita sisältävä voide jätti ihon mukavan pehmeäksi. Sisältää myös antioksidantteja, jotka suojaavat ulkoisia ärsykkeitä vastaan.

Tässä oli joulukuun loppuneet vartalonhoito- ja pesutuotteet. Oliko sinun lempparia mukana tai löysitkö mahdollisesti uuden tuttavuuden? Seuraavassa postauksessa esittelen teille hiustenhoito- ja meikkituotteet. Niitähän onkin vino pino täällä odottelemassa…

Ihania viikonloppuja teille!

-Disa