Heippa kaverit!

Kuvaamme paljon tuotteita ja tietysti rakasta boxiamme viikoittain. Kuvia jaellaan kaikissa some-kanavissamme. Kuvasimme pitkään vanhalla kamerallamme ja usein tuskastellen lopputulosta – on turhauttavaa, kun tietää, että asiat voisivat hoitua helpomminkin, kunhan olisi tarvikkeet ajan tasalla. Olimme koko tiimi innoissamme, kun pääsimme aloittamaan yhteistyön Olympuksen kanssa!

pen4

Olympus on kiistatta tällä hetkellä markkinoiden johtava edelläkävijä kameroissa ja valokuvaustarvikkeissa.  Toimintoja PEN E-PL7-mallista  löytyy kuin pienestä kylästä. Silmä lepää kameran kauniilla siluetilla ja valkoinen kiiltävä pinta luo elegantin kokonaisuuden – vau. Emme olisi uskonetkaan vastaavia kuvaustoimintoja voivan löytyä näin tyylipuhtaasta kamerasta, tällä kaikenlaiset kuvat heräävät eloon. Käytitpä sitten automaattiasetuksia tai haluat itse säätää sinulle parhaimmat asetukset – tällä se onnistuu. Olemme innoissamme 14 taidesuotimesta ja 9 taidetehosteesta, jotka kamerasta löytyy. Yksi parhaista (ja näppärimmistä!) ominaisuuksista on mielestämme se, että otettuaan kuvat,  ne voi välittömästi jakaa Wi-Fi-yhteydellä – ei enää piuhojen kanssa ärsyyntymistä! Kameralla saa myös parhaimmat selfiet, sillä siinä on alas taittuva LCD-näyttö – testattu on – toimii kuin unelma! Olympus PEN E-PL7-kameran muotoilu huokuu ylellisyyttä, sillä kamera on valmistettu keinonahalla täydennetystä ensiluokkaisesta metallista ja se alleviivaa hienostuneisuutta sanan kaikissa muodoissa. Kamera ei tunnu ainoastaan kauniilta osalta tarkasti suunniteltua asukokonaisuutta, vaan istuu saumattomasti tyylitietoisen kamerankäyttäjän arkeen – niin kuin se aina olisi ollut osa sitä.

pen3

On selvää, että Olympuksella on oivallettu kameran sisällyttäminen tyyliin, sillä PEN-kameroille on saatavilla tyylipuhtaita must-have kameralaukkuja ja muita asusteita. Valinnanvaraa löytyy ihanista, nimenomaan PENille suunnitelluista kamerahihnoista, pussukoista ja käsilaukuista. Nyt kameraa ei tarvitse kantaa mukanaan niissä iän ikuisissa mustissa polyesterilaukuissa ja tylsissä kantohihnoissa. Katsokaa nyt tuota nudelaukkua – eikö olekin hienoin kameralaukku joka on nähty?! Sinne piiloutuu sekä kamera että lisäobjektiivit kauniisti ja turvallisesti.

pen2

Olympus on löytänyt tiensä muotitietoisten ja laadukkaasta, mutta vaivattomasta kuvaamisesta kiinnostuneiden luokse. Kamerat vilahtelevat jatkuvaan myös erilaisissa somekanavissa ja suosio sen kuin kasvaa, eikä ihme – PEN E-PL7 on todellinen helmi. Olemme erittäin innoissamme kamerasta ja siitä, että olemme koko tiimin voimin päässeet hypistelemään ja testailemaan kameraa. Jos sinäkin haluaisit tietää lisää maailman kauneimmasta kamerasta, voit lukea siitä lisää täältä.

Pääset Olympuksen verkkokauppaan täältä ja tiedättekö mitä kaverit – alekoodilla livbox saa -25% alennuksen ostoskorin loppuhinnasta 31.8.2016 asti.

-Disa