Joulukuussa Betteläisiä hellittiin seerumilla, joka saavutti suuren suosion. Seerumit ovat usein hehkutettuja, ylellisiä tuotteita, jotka kumminkin sopivat erinomaisesti arjen kiireen keskelle. Seerumit saivat jatkoa, kun tammikuun boksista paljastui Betteläisten iloksi ylellinen ja ihastuttava seerumi LIERACin Hydragenist-tuotesarjasta. LIERAC, joka löytyy apteekin hyllyiltä, on jo yli 40 vuoden ajan ollut yksi johtavista apteekkikosmetiikkasarjoista. LIERAC hurmaa aistikkuudellaan ja yhdistää esteettisen lääketieteen, biologian ja luonnosta saatavien raaka-aineiden yhteistyössä parhaiden tutkijoiden kanssa. Brändi on kehittänyt erittäin tehokkaat tuotteet, ja näin jokainen löytää varmasti oman ihonsa tarpeisiin ja haasteisiin sopivan tuotteen.

Halusimme testata ja esitellä teille hieman tarkemmin LIERACin Hydragenist-sarjaan kuuluvia tuotteita seerumin lisäksi. Kuten jo Hydragenist-nimestä arvata saattaaki, tuotesarjan salaisuus on kosteutus. Kurkataanpa, mitä tuotteita löytää tästä tuotesarjasta. Aloitetaan kumminkin kertomalla seerumista, joka onkin jo varmasti päässyt monelle testiin! 🙂

 

LIERAC Hydragenist Serum

Moni on seerumeissa erittäin tarkka: seerumi ei saa olla liian paksua tai tahmeaa eikä sitä pidä tarvita paria tippaa enempää. Hydragenist-sarjan seerumi kosteuttaa intensiivisesti ja sopii myös kaikille ihotyypeille. Seerumi tuoksuu erittäin miedolle ja on levittämisen jälkeen kevyen tuntuinen iholle. Seerumi sisältää AHA- ja hyaluroni happoja, jotka uudistavat ihon pintakerrosta. Lisäksi seerumi lupaa myös erittäin pitkäkestoista kosteutusta iholle. Seerumin koostumus on melko juoksevaa, joten tarvitset ainoastaan muutaman tipan koko kasvojen alueille. Hydragenist-sarjan seerumi soveltuu myös erinomaisesti ikääntyneemmälle iholle, sillä se tasoittaa myös juonteita.
Pro tip! Seerumi soveltuu sekoittaa meikkivoiteeseen, jos kaipaat paksulle meikkivoiteelle kevyempää ja helpompaa levitystä.

LIERAC Hydragenist Cream

Kosteusvoide voi helposti jättää kasvojen iholle rasvaisen tunteen hyvin kosteutetun tunteen sijasta. Hydragenist-voiteen kerrotaan sopivan erityisesti, jos kärsii ihon kuivuudesta, kosteusköyhyydestä ja pintakuivuudesta johtuvista juonteista. Voide sisältää aprikoosivoita, joka ravitsee ja vaikuttaa syvälle iholla sekä tasoittaa samalla kasvojen ihon ilmejuonteita sekä tehokosteuttavia yhdisteitä (Hydra O2 complex 7%), luonnonöljyjä ja vitamiineja, jotka suojaavat ja ravitsevat ihoa. Tuoksu on persikkainen, aika voimakas, mutta onneksi erittäin miellyttävä. Lopputuloksena on iho, joka näyttää ihanan raikkaalta ja pehmeältä!
Pro tip! Levitä LIERAC Hydragenist-sarjaa kuuluvaa seerumia kasvoillesi ennen kasvovoiteen levittämistä, jolloin lopputuloksena on syväkosteutettu, pehmeä ja kimmoisa iho!

LIERAC Hydragenist Moisturizing Rescue Mask

Erilaiset naamiot ovat viimeaikoina nousseet monien suosikeiksi ja päässeet osaksi viikoittaisia ihonhoitorutiineja. LIERACin syväkosteuttava naamio sopii myös kaikille ihotyypeille ja lupaa sekä heleyttää että siloittaa juonteita kasvoilla. Naamio sisältää hapen kaltaisia mineraaleja, Veronian lehteä, hyaluronihappoja sekä C-, E-, B5- ja B6-vitamiineja, jotka tehokosteuttavat ihoa sekä parantavat ihon kudosten happipitoisuutta. Naamion kevyen koostumuksen ansiosta, sen poistaminen on myös vaivatonta, sillä se ei vaadi vedellä läträämistä, vaan sen voi poistaa pelkän vanulapun avulla. Naamion jälkeen kasvot ovat raikkaan freesit!
Pro tip! Naamio soveltuu erinomaisesti arjen kiireiden keskelle, sillä naamiota tulee pitää kasvoilla ainoastaan 5-10 minuuttia.

LIERACin Hydragenist-tuotesarja on saatavilla valikoiduista apteekeista .

Oletko jo itse ehtinyt tutustua LIERACin Hydragenist -tuotesarjaan tai Bette Boxista löytyneeseen seerumiin?

Terkuin,

Henriikka / Bette Boxin tiimi

PS! Facebookin puolelta voit käydä osallistumassa arvontaan, jossa arvomme kolme täysikokoista seerumia!