Vaikka sitä ei ehkä heti tule ajatelleeksi, luonto tarjoaa meille mitä ylellisintä kynsi-inspiraatiota. Jos haluat pitää jalkasi maassa, mutta näyttää silti upealta kynsiäsi myöten, ehkäpä upeat kivipintoja ja jalokiviä jäljittelevät kynsilookit ovat sinun juttusi. Katso kokoamamme kuvagalleria ja ime upeat kynsi-ideat itseesi!

 

Marmori

Marmori on ollut viime vuoden suosituimpia pintamateriaaleja, ja se on näkynyt myös kynsissä! Marmoripintaa jäljittelevät kynnet ovat olleet myöskin äärimmäisen suosittuja, eivätkä syyttä: ne ovat helpot ja näyttävät sellaisenaan tai aksenttikynsinä muiden lisäksi.

 

Ruusukvartsi

Miltäpä kuuloistaisivat ruusukvartsia imitoivat kynnet? Ruusukvartsimaisen designin on povattu tänä vuonna sysäävän marmorin jalustaltaan, eikä sitä ole vaikea uskoa! Hailakan vaaleanpunaiset ja läpikuultavat kynnet ovat ihanan minimalistiset ja herkät, sekä sopivat kirkkaita värejä kynsissään arastelevillekin.

A post shared by STACY NGUYEN (@st8cy) on

 

Meripihka

Läpikuultava ja kullanhohtoinen meripihka toimii ehdottomasti myös kynsissä! Meripihka luo luonnollisen, mutta näyttävän lookin yhdistettynä muunlaisiin kynsidesigneihin.

A post shared by ‍♀️ (@ywkkr) on

 

Ametisti

Ruusukvartsia muistuttava ametisti on aivan yhtä upea kuin vaaleanpunainen serkkunsa, paitsi kauniissa, läpikuultavassa violetin sävyssä. Jos ruusukvartsikynnet tuntuivat liian pliisuilta ja kaipaat väriä elämääsi, ametistikynnet voivat olla kokeilunarvoiset!

A post shared by Emma Scattergun (@baybeebat) on

 

Jade

Jos hempeät punaisen ja violetin sävyt eivät ole sinun juttusi, ehkä jadekynnet sopisivat sinulle! Vihreät, hieman marmoripintaa muistuttavat jadekynnet ovat hillityt, mutta näyttävät väriensä ansiosta. Kynsissä ei ehkä niin yleinen vihreä väri luo takuulla uniikin lookin.

A post shared by ANNA MANNING (@amnails.london) on

A post shared by Jane Safarian (@janesafarian) on

 

Opaali

Siinä missä merenneidot, yksisarviset ja mikä tahansa holografinen ovat villinneet sosiaalisessa mediassa, opaalista inspiraatiota hakevat kynnet ovat omiaan sopimaan näiden trendien käsikynkkään. Kaikissa sateenkaaren väreissä kimalteleva opaali on maagisen ja vastustamattoman näköinen, ja vie takuulla kaikkien huomion!

A post shared by tres_she (@tres_she) on

 

Timantti

Erityisesti viime vuonna villinneet timanttikynnet tulivat jäädäkseen, ja ne näyttävät edelleen aivan yhtä upeilta ja houkuttelevilta! Kukapa voisi vastustaa kiillettä ja kimallusta, etenkin jos voit saada sen timantinhohtoisen lookin kynsillesi. Ei ole timanttikynsien voittanutta, joten jos et vielä ole kokeillut, ehkäpä nyt olisi aika!

A post shared by Wow Wow Nails (@wowwownails) on

 

Geodi

Geodit, päältä mitäänsanomattoman kiven näköiset, mutta joiden sisältä paljastuvat mitä kiehtovimmat kristallirykelmät, ovat myös olleet viime aikoina inspiraation lähde kynsitaiteelle. Aksenttikyntenä geodin rakennetta muistuttava värien ja glitterin yhdistelmä luo mitä mielenkiintoisimman lookin.

 

Turkoosi

Turkoosi-kiveä jäljittelevät kynnet vievät mukanaan kesäfiilikseen, sillä turkoosi väri höystettynä kultahippusin tuo erehdyttävästi mieleen eteläiset aurinkorannat: vaaleaa hiekkaa ja loppumattomiin jatkuva kimmeltävä, turkoosi meri. Jos Suomen kesä ei innosta, ehkäpä nämä kynnet veisivät sinutkin lomatunnelmiin!

A post shared by Eileen (@polishedthirteen) on

Lasuurikivi

Syvän sininen ja ylellisen näköinen lasuurikivi toimii myös kynsillä: yhdistettynä kultaan lasuurikivestä inspiraatiota saanut design luo melkeinpa kuninkaallisen vaikutelman!

A post shared by Ka Yee Or Viv 柯 (@ka_yee_or) on