Olemme oikein iloisia, että uusi Bette Box on ilahduttanut ihania Bettejä tammikuussa. Ette arvaa, kuinka paljon meitä jännitti! On ollut kiva kuulla, että uusi ilme on koettu raikkaaksi ja Bettelle sopivaksi. Ja mikä parasta, tammikuun sisältö sai suupielet kohoamaan. 🙂 Tästä on hyvä jatkaa ja alkaa jo fiilistellä helmikuuta.

Helmikuu on yleisesti vuoden kylmin ja lumisin kuukausi. Vaikka pakkanen paukkuu ja nietokset kohoavat korkeuksiin, päivät ovat helmikuussa kuitenkin jo huomattavasti valoisampia. Jes! Tiesitkö, että helmikuussa voit aurinkoisena päivänä tuntea auringon lämmittävän vaikutuksen iholla?  Helmikuuhun mahtuu myös paljon tapahtumaa: vietetään ystävänpäivää, karataan hiihtolomille ja iloitaan uuden Bette Boxin parissa! Nyt kurkataan ennakkoon helmikuun boxiin. Jos haluat pitää sisällön yllätyksenä, kannattaa navigoida nopsaan pois, käy vaikka kurkkaamassa bloggaajien Bette Box -kuvia ja äänestä suosikkiasi täällä.

Helmikuun Bette Box täyttyy mielenkiintoisilla uutuuksilla, joihin pääset tutustumaan ensimmäisten joukossa! Kuin kirpeässä pakkassäässä, helmikuun tuotteilla freesaannut takuuvarmasti. Pääset testailemaan mm. tunnettujen tuotemerkkien uutuuksia, joita pakataan boxiin peräti neljä kappaletta, ja yksi uutuuksista on täysikokoinen meikkituote Lumenelta! Pääset lisäksi testaamaan ainutlaatuista kauneustuotetta uudelta yhteistyökumppaniltamme. 😉 Kaiken kaikkiaan boxiin pakataan neljä täysikokoista ja kaksi pientä kosmetiikka ihanuutta, joita kaikkia haluat päästä testaamaan.

Tammikuussa Tiffany-korut aiheuttivat suurta ihastusta, joten päätimme jatkaa ilahduttamista! Helmikuussa kaksi onnekasta tilaajaa löytävät boxistaan  upean Tiffany Co.:n kaulakorun.* 😉

 

*Kaksi satunnaista helmikuun boxia tulevat sisältämään Tiffany & Co:n  Return to Tiffany -kaulakorun (arvo n. 300 €/kpl).

 

Koska tiedät, miten jännittävää on saada oma boxi ja miten hauskaa on päästä testailemaan uusia tuotteita, ilahduta myös ystävääsi boxilla. Tai jos et ole koskaan saanut boxia, ehkä nyt olisi aika uskaltautua kokeilemaan! Oman tai lahjaboxin pääset tilaamaan tästä. Muistathan, että tilauksen voi lopettaa, vaikka heti ekan boxin jälkeen. 🙂

Lopuksi vielä arvonta! Kerro, millä suojaat ihoasi pakkassäällä ja olet mukana arvonnassa, jossa voit voittaa itsellesi ja ystävällesi helmikuun Bette Boxit! Arvonta päättyy  18.1.2017. Onnea arvontaan! Edit 19.1.2017: Helmikuun boxin itselleen ja kaverille voitti Luissara, onnea!

-Sofia