LivBox on nyt Bette Box. Ihka ensimmäinen Bette Box ilmestyy tammikuussa. Uusi vuosi, uusi Bette ja uudet kujeet! Boxin perusidea tulee säilymään ennallaan; tutustu, testaa ja ihastu kosmetiikan mahtaviin uutuuksiin, arjen sankareihin ja klassikkoihin. Jännitä joka kuukausi boxin saapumista, hömpöttele sisällöllä ja iloitse! Uudistuksen myötä tulemme myös tarjoamaan monipuolisemmin sisältöjä täällä Bette Beautyssa ja muilla kanavillamme. Mukaan mahtuu paljon yhteistöitä, artikkeleita, blogipostauksia, ajatuksia, arvontoja, tutoriaaleja ja kaikkea kauneudesta, mikä Bettejä kiinnostaa.

 

tiffany_bettebox

 

Tammikuussa yllätämme kaksi onnekasta tammikuun Bette Boxin tilaajaa ihastuttavalla Tiffany & Co:n kaulakorulla. Kaksi satunnaista tammikuun boxia tulevat sisältämään hopeisen Tiffany & Co:n Return to Tiffany -kaulakorun (arvo n. 300 €/kpl)! Koruja on jaossa kahtena eri värinä: turkoosina ja vaaleanpunaisena. Vau, voisiko toinen koruista löytyä juuri sinun boxistasi?

 

Jos haluat aloittaa uuden vuoden kanssamme uudella Bette Boxilla, pääset nyt kurkistamaan tulevaan boxiin jo etukäteen. Jos haluat pitää boxin sisällön salassa, kannattaa tässä vaiheessa siirtyä muiden sisältöjen pariin; suosittelen esimerkiksi tätä hauskaa juttua luettavaksi.

 

bettevirallinen

 

Tammikuun boxiin pakataan talvikauteen sopivia tuotteita kasvoille ja hiuksille. Koska jokainen nainen haluaa näyttää hyvältä myös talviaskareissa, pakataan boxiin kaksi täysikokoista uutuusmeikkituotetta, joista toinen tulee Maybellinelta. Ihanat uutuustuotteet sopivat raikkaaseen talvilookkiin täydellisesti! Raikas lookki täydentyy ihonhoitotuotteella uudistuneelta Lumenelta. Boxista löytyvät uutuustuotteet eivät lopu vielä siihen, vaan lisäksi boxi tulee sisältämään tämän syksyn uutuustuotteen hiuksille. Tällä tuotteella pipokaan ei lätistä tukkaasi.

Nämä ihanuudet saavat tammikuussa seurakseen vielä yhden kaverin, joka jääköön salaisuudeksi. Kaikki tuotteet sukeltavat myös ilmeeltään uudistuneen boxin sisään. Jännittääkö, miltä näyttää tuleva boxi? Meitä jännittää ainakin! Vielä ehdit täpärästi tilaamaan tammikuun boxin. Boxeja myydään 26.12. saakka tai niin kauan kuin boxeja riittää. Tilaamaan pääset tästä.

 

Osallistu arvontaan, jossa voit voittaa tammikuun Bette Boxin itsellesi! Kerro uuden vuoden lupauksesi, ja olet mukana arvonnassa. Arvomme kolme tammikuun boxia! Arvonta päättyy 26.12.2016. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Onnea arvontaan! Edit 28.12.2016: Onnea voittajille, jotka olivat maikki, Mia-Maaria ja Reetta!

 

Jouluterkuin Sofia