Taas on se aika vuodesta: lokakuun Bette Box on pakattu täyteen ihania bloggaajien suosikkeja!

Taas on se aika vuodesta: supersuosittu bloggaajaboxi tulee taas! Tällä kertaa boxiin on pakattu viiden ihanan bloggaajanaisen luottotuotteet. Mukana olevat bloggaajat kirjoittavat blogeissaan kauneudesta, kosmetiikasta ja vähän lifestylestäkin. Boxissa mukana olevat bloggaajat tullaan paljastamaan blogissamme yksitellen, pidä siis silmät ja tietokoneen näyttö auki! Bloggaajat antavat blogissamme myös lisävihjeitä boxiin valitsemistaan tuotteista.

Jos et halua kuulla lisää paljastuksia lokakuun bloggaajaboxista, käy sen sijaan tilaamassa sähköposti-ilmoitus pian myyntiin tulevasta Sensai Boxista, niin saat kuulla ensimmäisten joukossa koska arvostetun japanilaisen brändin tuotteista koostuva boxi on saatavilla. Sensai Boxeja tulee saataville vain rajoitettu erä, joten sähköpostia kannattaa kärkkyä jos mielii saada omansa!

Bette Box lokakuu 2017

Mukana kaksi täysin uutta yhteistyökumppania!

Boxiin pakataan aivan ihastuttava täysikokoinen meikkituote suomalaisten suosikkibrändiltä. Tätä tuotetta voi käyttää sekä yksinään että yhdessä muun meikin kanssa – lopputulos on molemmilla tavoilla kauniin kuulas. Lokakuun bloggaajaboxista löytyy myös raikas uutuus, joka virkistää kehon ja mielen. Kyseessä on myös boxissa ennennäkemätön yhteistyökumppani.

Mukaan sujautetaan myös yllätys boxissa aikaisemmin ilahduttaneelta L’Occitane en Provencelta. Luonnollisempi ihanuus sopii mainiosti viileneviin syysviimoihin kosteuttamaan kuivaa ihoa. Pääset testailemaan myös hoitavaa ja suojaavaa suosikkia. Saman tuotemerkin tuote on aikaisemmin ollut boxinsa suosituimpia tuotteita.

Yksi boxiin pakattavista suosikeista on saanut paljon huomiota useissa blogeissa. Tätä jännittävää tuotetta et tulisi välttämättä muuten kokeilleeksi, joten nyt kannattaa hyödyntää tilaisuus – brändi on myös ensimmäistä kertaa mukana boxissa! Kannattaa toimia nopeasti, sillä bloggaajaboxit ovat aikaisemmin loppuneet kesken – varmista että saat omasi tilaamalla lokakuun Bette Box nyt.

Olethan muistanut jo päivittää uuteen kauneusprofiiliimme? Päivitys kannattaa tehdä mahdollisimman pian, jotta voimme kohdistaa boxiin tulevia tuotteita mahdollisuuksien mukaan mahdollisimman hyvin!

*** ARVONTA ***

Sitten siihen arvontaan! Voit voittaa lokakuun Bette Boxin itsellesi ja ystävällesi kommentoimalla tämän postauksen alle, kenen bloggaajan valitseman tuotteen haluaisit nähdä bloggaajaboxissa ja olet mukana arvonnassa. Osallistumisaika arvontaan on sunnuntaihin 17.9.2017 saakka. Muistathan myös jättää sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään, niin saamme voittajaan yhteyden. Onnea arvontaan! 🙂

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT! Voittaja on arvottu ja onni potkaisi tällä kertaa nimimerkkiä Minna, paljon onnea!

– Henna