Ystävät, musiikki, yöttömät yöt – niistä on kesä tehty!

Heinäkuussa festarikesä on kuumimmillaan, kuten toivottavasti kesäkin, ja kaikkien menojalkaa takuulla vipattaa. Bette Box on myös näissä fiiliksissä – josta kerromme alempana lisää! Jos et tahdo vielä kuulla enempää seuraavasta heinäkuun boxista, pysähdy tähän ja suuntaa sen sijaan lukemaan vinkit ja ideat villeihin festarihenkisiin glittermeikkeihin.
Jos uteliaisuutesi vie kuitenkin voiton, lue eteenpäin kuullaksesi paljastukset Heinäkuun Bette Boxista!

heinäkuun bette box festarit

Boxiin pakataan kaikki tarpeellinen festareiden kosmetiikkatarpeita ajatellen, ja pysyt takuulla freesinä päästä varpaisiin koko loppukesän Bette Boxin kanssa: kaksi täysikokoista uutuustuotetta varmistavat raikkaan fiiliksen festarihulinoissakin.

Kasvoistasi huolta pitää näppärä tuote, joka helpottaa ja nopeuttaa festarikauneusrutiiniasi ja reissupölyjen putsaamista. 😉

Heinäkuun boxiin pakataan myös tämän vuoden aikana monien bloggaajien suosikkituotteeksi noussut ja yleisesti paljon hypetetty tuote, jonka avulla meikkisi pysyy ihanan raikkaana koko päivän. Saat tämän tuotteen totta kai täysikokoisena! Jos haluat tietää mikä tuote on kyseessä, paljastamme sen täällä. 😉

Pääset myös kokeilemaan ihanan virkistävää tuotetta uudelta tuttavuudelta yhteistyökumppaneiden saralla. Body Boom on täällä  – ja ihosi kiittää päästyään eroon festariviikonlopun pölyistä. Mukana on lisäksi erään suositun merkin täysikokoinen klassikkotuote todellisissa herkkuväreissä, joka viimeistelee festarilookin kuin lookin. Boxista löytyy myös pari kivaa yllätystä, jotka viikonloppulaukkuun sujautettuna tulevat varmasti tarpeeseen.

Heinäkuun boxissa on siis kaikki kesän menoja ajatellen! Pääset tilaamaan omasi täältä.

Jos olet lomailemassa toisessa kaupungissa, voit muuttaa tilauksesi toiseen, sinua lähimpänä olevaan noutopisteeseen, jotta Bette Boxisi tavoittaa sinut lomallakin! Toimituspaikan voit muuttaa Oma Bette-sivuilta. Pidä huoli, että muutat toimituksen ennen kesäkuun 26. päivä, jotta muutos ehtii kirjautua. Muista lomalta palatessasi muuttaa toimituspaikka takaisin tavalliseen.

Lopuksi voitkin osallistua arvontaan, jossa voit voittaa heinäkuun Bette Boxin itsellesi ja kaverille! Kerro, mikä on must-kosmetiikkatuoteesi kesäreissussa – jos aurinkosuojaa ei lasketa😉, ja osallistut arvontaan.  Arvonta päättyy 18.6.2017, onnea arvontaan!

EDIT: Arvonta on päättynyt, ja onnetar suosi tällä kertaa Riikkaa, onneksi olkoon!