Elokuussa palataan perusasioiden äärelle

Lomat on lomailtu ja paluu arkeen edessä. Jos töiden tai opiskelujen pariin palaaminen tuntuu raskaalta, perusasioihin keskittyminen auttaa jaksamaan. Arkena kannattaa palata tuttuihin rutiineihin ja ottaa taas kiinni loman aikana mahdollisesti luisumaan päässeestä treeniohjelmasta ja monipuolisesta ruokavaliosta. Kun syö hyvin, juo tarpeeksi vettä, liikkuu ja muistaa myös levätä ja rentoutua, niin sisäinen hyvinvointi alkaa näkyä myös ulospäin. Seuraavaksi paljastuu yksityiskohtia elokuun Bette Boxista, joten jos et halua spoilaantua, niin suosittelen sen sijaan lukaisemaan vaikkapa esittelyn uudesta innovatiivisesta virtuaalisesta kauneuskonsultista Glamlinistä. Jos elokuun boksin tuleva sisältö kiinnostaa, niin jatka lukemista!

Kurkistus elokuun Bette Boxiin 2017

Elokuun Bette Boxin arvo on yli 60€!

Boksissa panostetaan perusasioihin, kuten hyvinvoivaan ihoon ja simppeliin meikkiin. Boksiin pakataan viisi täysikokoista tuotetta, joista yksi on monikäyttöinen meikkituote Manna Kadarilta. Tuote toimii näppärästi sekä arkiväsymyksen merkkien häivyttämisessä että koko työpäivän ajan kestävän meikin toteuttamisessa. Mukana on myös klassinen meikkiväline, jonka avulla ilmettä saa helposti kohennettua myös sillon, kun haluaa meikata kevyemmin.

Minimaalinen meikki toimii parhaiten hyvinvoivan ihon kanssa, joten boksista löytyvät ihoa uudistavat tuotteet tutuksi tulleilta klassikkobrändeiltä sekä ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointia tukeva tuote aikaisemmin ilahduttaneelta apteekkibrändiltä. Ekstrana pääset myös tuoksuttelemaan jotain yksinkertaisen raikasta!

Hopeapuro korvakorut

Osassa bokseista odottaa myös kimalteleva yllätys, sillä 30:een sattumanvaraiseen elokuun Bette Boxiin pakataan suomalaisen Hopea-Puron 10€ arvoiset pyöreäkiviset korvakorut. Koruteräksestä valmistetut, yksinkertaisen kauniit korvakorut ovat tummumattomat sekä allergisoimattomat ja niillä on elinikäinen takuu.

Nämä boksit tullaan viemään käsistä, joten varmista että saat omasi ja TILAA ELOKUUN BETTE BOX mahdollisimman pian! Jos olet jo tilaaja ja olet vaihtanut Bette Boxin toimitusosoitetta lomareissusi ajaksi, muistathan käydä vaihtamassa noutopisteen takaisin, jos haluat saada boksit jatkossa taas vanhaan tuttuun osoitteeseen.

*** ARVONTA ***

Voit myös kokeilla onneasi arvonnassa ja voittaa elokuun Bette Boxin itsellesi ja ystävällesi. Kommentoi tämän postauksen alle, mikä kosmetiikkatuote on meikkipussisi kulmakivi ja olet mukana arvonnassa. Osallistumisaika arvontaan on 19.7.2017 saakka. Muistathan myös jättää sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään, niin saamme voittajaan yhteyden. Onnea arvontaan! 🙂

EDIT: Arvonta on päättynyt ja onni potkaisi tällä kertaa Christinaa. Paljon onnea voittajalle! 🙂