Korealainen kuminaamio on kuuminta hottia

Sosiaalisessa mediassa leviää videoita hullunkurisesta kasvohoidosta, joissa levitetään paksu naamio kasvoille. Kyseessä on korealainen kuminaamio (Korean Rubber Mask), joka näyttää levittäessä ihan kakun sokerikuorrutteelta ja sen tasainen leviävyys hypnotisoi. Jos pelkästään kumisen kasvonaamion levittäminen tuntuu rentouttavalta, miltäköhän itse naamio tuntuu kasvoilla!

Katso ja hypnotisoidu!

Miten kuminaamio toimii?

Kangasnaamiot ovat meille tuttuja. Oudon näköinen kasvonaamio asetellaan kasvoille. Naamio kosteuttaa tehokkaasti kasvoja, sillä kangas itsessään estää vaikuttavien aineiden haihtumisen iholta, jolloin aineiden ainoa tie on kohti ihoa. Kuminen naamio toimii samalla tavalla, mutta vieläkin tehokkaammin, sillä se muodostaa ihon pinnalle täysin ilmatiiviin suojan. Tällöin naamiosta imeytyy kosteuttavat ja hoitavat aineosat supertehokkaasti. Kuminaamioita on saatavilla paljon erilaisia eri ihotyypeille.

Kasvonaamio levitetään aina puhtaalle ja kuoritulle iholle. Naamion annetaan vaikuttaa 15-20 minuuttia, jonka jälkeen kovettunut naamio ”riisutaan” pois kasvoilta. Hoito viimeistellään seerumilla ja kosteusvoiteella.

Tältä näyttää kuminaamion poisto:

Voi, tulisipa tämä hoito pian Suomeen! Sitä odotellessa, voit rentoutua kotitekoisen kasvonaamion parissa.