Kiharatukkaiset tytöt eivät jostain syystä saa ikinä ääneen valittaa kiharoistaan. Heti on joku suoratukkainen tyttö torumassa ja ihailemassa ”mä oon aina halunnut tommoset kiharat”. Kaikilla on kuitenkin omat ongelmansa. Tässä 9 asiaa, johon kiharatukkaiset voivat samaistua.

  1. Väärä kampaus saa näyttämään villakoiralta. Kiharoiden leikkaaminen on taitolaji. Liian lyhyet tai muuten vain väärin leikatut kiharat nousevat pystyyn ja luovat melko pöyhkeän kokonaisuuden.
  2. Harjaaminen ei ole vaihtoehto. Jos siihen kuitenkin ryhtyy kannattaa olla harvaharja ja varata kunnolla aikaa.
  3. Porukka olettaa että olet huoleton. Jos hiuksesi saa olemuksesi näyttämään hieman villiltä ja eläväiseltä, tekeekö se sinusta hällä-väliä tyypin? Saatat käyttää aika paljon aikaa näyttääksesi huolitellulta mutta se ei nyt vaan aina näy…
  4. Suojaat itseäsi täydelliseltä räjähdykseltä. Välttelet sadetta ja kosteutta jos vain mahdollista
  5. Hiustenpesu on prosessi. Prosessiin kuuluu shampoo kiharille hiuksille, kosteuttavia tuotteita, koska kiharat ovat kuivat, ja cocktaili erilaisia muotoiliutuotteita, jottei räjähdys tapahdu vastapestuihin hiuksiin.
  6. Hiuksia pestään mahdollisimman harvoin! Juurikin ylläolevasta syystä. Kuivashampoo pelastaa.
  7. Märillä hiuksilla nukkuminen on suurin virhe mitä voit tehdä. Kun näin valitettavasti käy heräät sotkuisilla kiharoilla, joiden selvittämiseen ja ojentamiseen menee oma aikansa.
  8. Kosteus on vihollinen. Etelänreissu on rankka reissu kiharalle tukalle. Huivit, lippikset ja aurinkohatut pysyvät päässä 🙂
  9. Nyt päästiin takaisin alkuun. Suorilla hiuksilla harmittelevat henkilöt kertovat jatkuvasti kuinka kateellisia he ovat kiharoistasi. 

Kiharatukat, mitä olette mieltä? unohtuiko jokin?

-Anna