Maaliskuun Bette Box kätki sisäänsä mm. Garnierin itseruskettavan liinan, joka inspiroi meitä tähän lookkiin! Bette-tutorialin avulla tuot hehkua kasvoille ja leikittelet väreillä. Meikki on helppo ja nopea tehdä arkenakin, jos rusketuspuolen hoitaa jo edeltävänä iltana.

Keväinen glow-meikki step by step:

1. Puhdista kasvot misellivedellä.

2. Pyyhi kuivat kasvot rusketusliinalla. Vältä kulmakarvoja ja hiusrajaa. Lisää tuotetta myös dekolteelle ja kaulalle. Anna rusketuksen asettua noin tunti tai yön yli.

 

3. Lisää kosteusvoide ja sen päälle pohjustusvoide.

4. Peitä mahdolliset punoittavat kohdat peitevoiteella (esim Manna Kadar Primer) ja lisää kirkastavaa peiteainetta silmien alle.

 

5. Lisää ohuissa kerroksissa meikkivoidetta ja häivytä hyvin. Kun olet tyytyväinen peittävyyteen, kiinnitä meikkivoide puuterilla.

6. Lisää luomelle pohjustusaine (esim. Dermosil kirkastava peitekynä) ja tasoittele sormella. Levitä sitten luomelle korallin väristä luomiväriä. Vinkki: voit käyttää myös voidemaista huulituotetta, kuten tässä käytimme (Manna Kadar Liplocked Priming Lip Wand, sävyssä Madame).

 

7. Kiinnitä luomiväri sävyyn sopivalla luomivärillä tai vaikka poskipunalla! Lisää silmän sisänurkkaan hieman vaaleampaa luomiväriä ja halutessasi lisää luomiväriä myös alaluomelle.

8. Lisää kasvoille aurinkopuuteria.

 

9. Levitä kulmaluille, poskipäille ja amorinkaareen kirkastavaa peiteväriä. Voit lisätä sen päälle vielä highlighteria, jos haluat ekstra-hehkua.

10. Levitä kulmaväri tai pelkkä kulmakarvageeli ja lisää ripsiväri.

 

11. Viimeistele look punaamalla huulet samalla korallin värisellä huulipunalla.

12. Keväinen glow-meikki on valmis!