Mä vien sut rannalle, ja siitä suoraan baanalle.. Kävipä matka kesällä rantsuun tai minne vain, napaa vinkit kesän ehdottomimpaan ykkösmeikkiin eli rantameikkiin pääyhteistyöbloggaajaltamme Glitz & Glam -blogin Minnalta. Oiva rantameikki sisältää ripauksen kepeyttä ja paljon raikkautta! Samalla meikillä kelpaa siirtyä myös rantsusta kaupunkiin. Meikki on toteutettu kokonaan MSCHICin meikkituotteilla. Heinäkuun boxissa pääsimme testaamaan kahta kyseisen merkin tuotetta; Natural Beauty Foundation -mineraalimeikkivoidetta ja Mineral Primer -meikinpohjustusvoidetta, joilla on hyvä aloittaa mikä tahansa meikki.

mschic

”Heinäkuun boxin teemanahan oli kotimaisuus ja mukana oli meikkituotteita MSCHICiltä. Siitä syystä tämän kuukauden vierailupostaukseni on toteutettu tällä kotimaisella ja ammattitasoisella MSCHICillä. Kuinka monelle MSCHIC oli ennestään tuttu? Tämä ko. merkki oli aikoinaan Seppälä-vaateketjun valikoimissa ja muutamat verkkokaupatkin myivät tuotteita. Itse rakastin palavasti MSCHICin mineraalipuuteria jokunen vuosi takaperin. Huulipunat ovat myös olleet tuttuja tuotteita minulle ja olen pitänyt niistä todella paljon. Vaikka merkit ja tuotteet vaihtelevat vuosien saatossa, niin MSCHIC on jäänyt muistikuviini laadukkaana ja mielenkiintoisena merkkinä.

mschic1

En tiedä missä ne heinäkuun helteet nyt viipyvät? Lomalaisia ei nyt säät suosi ihan sillä tavalla kun odottaisi. Mutta eiköhän sitten viimeistään minun lomani loputtua helteet palaa ja silloin rantameikki nousee ajankohtaisemmaksi. Tällä kertaa siis meikkitutoriaalissa rantameikki, joka nyt tietysti soveltuu ihan kesäiseksi arkimeikiksi vaikka kaupungille ja terassille.

Toiset tykkäävät laittautua viimeisen päälle rannallekin ja toiset eivät aurinkovoidetta kummoisempaa käytä. Itse lähdin tässä meikissä liikkeelle sillä ajatuksella, että silmiä suojaa aurinkolasit (jotka unohdin ottaa mukaan rekvisiitaksi), joten tehdään huulimeikistä kesäisen väriset ja panostetaan hehkuviin poskiin. Ne ovat alueet jotka näkyvät aurinkolasit silmilläkin ja siksi niihin kannattaa panostaa silmiä enemmän.

mschic2

Meikkipohjan voi tehdä esimerkiksi levittämällä iholle pohjustusvoiteen ja päälle MSCHICin mineraalipuuterin. Tämä on hyvin kevyt ratkaisu, joka toimii kivasti rasvoittuvaisuuteen taipuvaiselle iholle.

mschic3

Toinen vaihtoehto on levittää kasvoille meikkivoide ja puuteroida se mineraalipuuterilla. Minä käytän tässä tutoriaalissa tätä yhdistelmää. Kaikkia kolmeakin voi käyttää, mutta se voi olla rannalle vähän turhan tuhti yhdistelmä.

mschic4

Levitä meikkivoidetta hyvin ohut kerros. Paksu kerros tuntuu hikoillessa raskaalta. Tee levitys sormin, siveltimellä tai meikkisienellä.

mschic5

Jos haluat puuteroida meikkipohjan heleäksi, niin käytä palkittua Baked Mineral Foundation -mineraalipuuteria. Monen vuoden tauon jälkeen muistinkin taas miksi rakastin tätä tuotetta vuosina 2011-2012. Baked Mineral Foundation jättää kauniin hehkuvan ja luonnollisen lopputuloksen.

mschic6

Jos haluat hyvin hentoisen ja kevyen puuteroinnin, käytä puuterisivellintä. Kabukilla saat peittävämmän lopputuloksen ja kiinnitettyä puuterin tiukemmin iholle.

mschic7

Kulmat voi ehdostaa kevyesti vaikkapa kulmamaskaralla. Samalla kulmat saavat väriä, aavistuksen tuuheutta ja geeli saa karvat ryhdikkäämmiksi.

mschic8

Jos silmiin jotain meikkiä haluaa laittaa, niin niille voi sipaista jotain luomiväriä makunsa mukaan. Itse käytän tässä tutoriaalissa hyvin luonnollista mattaista vaaleaa, joka tuo silmiini valoa. Mutta yhtälailla silmissä voi käyttää hohtavaa pronssia tai persikkaa. Nyt voidaan unohtaa kaikki silmämeikin korostukset ja varjostukset. Ihan simppeli yhden luomivärin silmämeikki riittää. Jos käytät lähellä omaa ihon sävyäsi olevaa, voit levittää luomivärin koko luomelle aina kulmaluulta liikkuvalle luomelle asti. Jos käytät todella hohtavaa ja tummempaa, niin levitä luomiväri vain liikkuvalle luomelle.

mschic9

Jos ripsesi ovat luonnostaan yhtä onnettomat kuin minulla ja haluat saada ne ”silmät” päähäsi, niin vedenkestävä maskara on turvallinen valinta rantsulle. Voit pulahtaa veteenkin ilman huolen häivää. Myös 38-maskarat ovat turvallinen valinta.

mschic10

Juhannuksena saatu päivetys on nyt sadepäivien seurauksena päässyt haalistumaan, niin luodaan hehkua ja väriä kasvoille ihanan mineraali korostus-poskipunan avulla.

mschic11

Levitä korostus-poskipuna koko poskipään alueelle ja häivytä jälkeä korvaa kohti. Tämä kikka luo muotoilua kasvoille ja saa kasvot näyttämään hieman kapeammilta.

mschic12

Voit häivytellä jälkeä tarvittaessa kabukin avulla.

mschic13

Valitse kesäinen huulipuna ja siihen sointuva rajauskynä. Valitsin tutoriaaliin hauskannimisen huulipunan, jolla toivon saavani hyvän naaman. Humoristisen huulipunan nimi on Good Face Day, jossa on upean kesäinen sävy.

mschic14

Rajaa huulet ja värittele kevyesti huulten reunoja. Pehmennä ja häivytä jälkeä huulipunasiveltimellä tai peiteainesiveltimen avulla. Levitä huulipuna huulille.

Tasoittele huulipuna siveltimen avulla tai levitä huulipuna siveltimellä huulille. Itse suosin peiteainesivellintä. Jos et ole löytänyt huulipunasiveltimistä itsellesi toimivaa sivellintä, niin kokeile olisiko pienikokoinen peiteainesivellin toimivampi sinun käytössäsi.

mschic15

Sitten tulee pieni vinkki, jolla skarpata huulten reunat tai korjailla lipsahduksia, jos huulimeikki menikin vähän yli rajojen.

Ota peiteainesiveltimeen meikkivoidetta, peiteväriä tai vaikkapa valokynää. Tasoittele käyttämäsi tuote siveltimeen ja pyyhi ylimääräisiä pois.

mschic16

Pyyhi varovasti huulten reunoja siveltimen avulla tai korjaa yli lipsahtanut rajauskynä tai huulipuna.

mschic17

Kevyt ja nopea rantameikki on valmis. Aurinkolasit (jotka tosiaan unohdin ottaa mukaan rekvisiitaksi) vain päähän ja menoksi!

Muista myös aurinkosuoja kasvoille. Suosi meikin alle suojakertoimellista päivävoidetta. MSCHICin meikkivoiteessa on kevyt aurinkosuojakerroin. Voit myös pelkästään tai lisäksi suihkuttaa kasvoille meikin päällekin soveltuvaa aurinkosuojasuihketta. Jos ette ole kuulleet tällaisesta, niin blogistani löydätte lisätietoa ko. tuotteesta.

mschic18

Tässä vielä meikissä käyttämäni MSCHICin tuotteet:

  • Natural Beauty Foundation, sävy 1N
  • Baked Mineral Foundation, sävy 1N
  • Lookbook Love Chic -paletti, vaalea kermainen mattasävy Good Morning
  • Summer Love -korostus-poskipuna
  • Pure Lip Liner, sävy Orangetang
  • Lipchic, sävy Good Face Day

Oikein ihanaa heinäkuun jatkoa kaikille! Toivotaan, että meitä heinäkuun lomailijoita pian hemmottelisivat aurinkoiset ja lämpimät päivät.

Terveisin,

Glitz & Glamin Minna”

Jos haluat päästä testailemaan MSCHICin tuotteita, koko valikoiman löydät verkkokaupasta täältä.

Kesäterkuin Sofia