Hei!

Kesäkuusta olemme saaneet nauttia jo tovin, sillä pian juhlitaan keskikesää ja juhannusta. Jee! Lämmin sää on hemmotellut hipiää ja toivottanut pienen pienet pisamat tervetulleiksi. Kesäkuun boxista löytyikin paljon tuotteita kesän seikkailuille mukaan otettaviksi. Monet tuotteista ovat koonsa puolesta oivia matkakumppaneita esimerkiksi käsimatkatavaroihin.

Batisten Blush kuivashampoo on kuin luotu reissukassiin! Muutama nopea suihkaisu jättää hiukset raikkaiksi, ilmaviksi sekä upean tuoksuisiksi. Ei ihme että Nella Törnroos -blogin Nella suosii tätä ihmetuotetta kun hiukset kaipaavat pelastusta! Myönnän, että olen käyttänyt Batisten kuivashampoita ties kuinka kauan, mutta tämä nousi omaksi suosikkituotteeksi. Ai että, mikä volyymi!

Uutuus ripsiväri, jolla saa dramaattista tuuheutta – eikä lainkaan paakkuja, ei voi olla muu kuin Essencen Forbidden Volume! Kartiomainen kuituharja antaa ripsille uskomatonta runsautta jopa yhdellä levityksellä! Sofia kuvailee uutta lemppariaan ”annostelee väriä ihanan runsaasti, pidentää ja erottelee ripsiä. Kapealla harjalla pääsee helposti myös silmien ulkonurkan ripsiin käsiksi.” Aih, tämä on ihana!

Vaselinen uutuus tuote, Aloe Soothe suihkutettava kosteusvoide, löytyy pirteässä, vihreässä suihkepullossa, joka on helppo ottaa mukaan reissuun. Raikas ja kevyt koostumus imeytyy nopeasti ja rauhoittaa kuivaa ihoa. Koostumus sisältää aloe veraa, joka on myös tunnettu ihoa parantavista ominaisuuksistaan.

Vaurioituneille ja käsitellyille hiuksille kehitetty Doven uutuus hiustenhoitosarja ravitsee jopa erittäin vaurioituneita hiuksia välittömästi. Advanced Hair Series Regenerate Nourishment shampoo ja hoitoaine korjaa hiuksen rakennetta syvältä ja palauttaa hiuksiin terveen kiillon ja tunteen.

Boxista löytyi vaihtoehtoisina tuotteina joko Acon Soft Bronze päivävoide (ei kuvissa) tai Acon Sunkissed kasvovoide. Soft Bronze päivävoide on itseruskettava voide, jolla saa välittömästi ruskettuneen sävyn. Sunkissed kasvovoide on itseruskettava, joka tekee asteittain ihosta ruskettuneen näköisen. Kummatkin voiteet sopivat meikin alle. Itseruskettavat olivat Emilian mieleen, sillä ne imeytyivät nopeasti ja toivat toivottua päivetystä. Plussapisteitä kauniista tuubista, joka koonsa puolesta sujahti helposti Emilian matkakassiin.

Yllärinä boxista löytyi supermaukas, käsintehty Eat Natural välipalapatukka, joka on oiva naposteltava ihan missä tahansa! Patukka ei sisällä keinotekoisia aromeja, väriaineita tai säilöntäaineita. Herkku on gluteeniton ja sopii kasvissyöjille. Namskis!

Heinäkuun boxit myydään pian loppuun, eli jos sinulla ei vielä ole tilausta voimassa, niin kipin kapin LivBoxia tilaamaan! Haluan tarjota sinulle mahdollisuuden tilata heinäkuun LivBoxin itsellesi hintaan 11,90 €* (norm. 16,90 €). Saat alennuksen käyttämällä lukijakoodia: juhannusfiilis. Koodi on voimassa niin kauan kuin boxeja riittää! Tilaukseen pääset tästä.

* Alennus koskee joko normaalihintaisen jatkuvan tilauksen ensimmäisen boxin hintaa tai normaalihintaisen kolmen kuukauden määräaikaisen tilauksen kokonaishintaa.

Kesäkuisin terkuin Disa