Heleät kasvot, pehmeä iho ja kauniit kynnet – kesäkuun Bette Boxiin oli kerätty tuotteita, joiden avulla voit nauttia kesästä ihonhoitoa unohtamatta.

Jokaisesta kesäkuun boksista löytyi Dermosilin kosteusvoide, Nivean vartalovoide, Doven suihkusaippua, Lumenen kynsilakka ja Piz Buinin aurinkosuojavoide. Vaihtoehtoisena tuotteena osasta bokseista löytyi joko Talikan tai Irohan kangaskasvonaamio. Extroina paketista löytyi Rela Tabs -maitohappobakteerit, Kenzon tuoksunäyte sekä Pandan Natural -lakritsipatukka.

Dermosil Moisturizing Cream Light

Dermosil Moisturizing Cream Light -kosteusvoide

”Tuoksu tuo mieleen spa-hoitolan. Ihanan kevyt koostumus, joka sopii täydellisesti meikin alle!” – Henna / Bette Box

Kevyesti kosteuttava, F- ja E-vitamiineja sisältävä voide tuo kasvojen iholle välitöntä, pitkäkestoista kosteutta ja auttaa säilyttämään ihon kosteustasapainon. Iho tuntuu ja näyttää hyvinvoivalta, sileältä ja pehmeältä. Korkealaatuisen voiteen ainesosat vahvistavat ihon omaa hyaluronihappo- ja keramidituotantoa ja ehkäisevät kosteuden haihtumista iholta. Miedon miellyttävä hypo parfum -tuoksu ja nopeasti imeytyvä koostumus tekevät kosteusvoiteesta erinomaisen tuotteen käytettäväksi myös meikin alla. Dermosilin Faces-sarja esittelyssä blogissamme.

Dove Nourishing Secrets Invigorating Ritual Body Wash

Dove Nourishing Secrets Invigorating Ritual Body Wash -suihkusaippua

Ihoa ravitseva suihkusaippua elvyttää ihon ja virkistää mielen. Avokadoöljyä ja kehäkukkauutetta sisältävä koostumus hellii ihoa ja puhdistaa hellävaraisesti, jättäen ihon tuntumaan pehmeältä ja puhtaalta.

Nivea Oil In Lotion Rose & Argan Oil

Nivea Oil in Lotion Rose & Argan Oil -vartalovoide

Luonnollista arganöljyä sisältävä vartaloemulsion hellävarainen koostumus imeytyy nopeasti sekä kosteuttaa ja hoitaa ihoa tehokkaasti 24 tunnin ajan, ilman rasvaista tunnetta iholla. Voide tekee ihosta pehmeän ja säteilevän näköisen. Dermatologisesti testatussa voiteessa on sensuelli ruusun tuoksu.

Lumene Gel Effect Nail Polish

Lumene Gel Effect -kynsilakka

Tasaisesti levittyvä ja pitkäkestoinen kynsilakka antaa kiiltoa ja kauniin sävyn kynsille. Lopputuloksena näyttävät kynnet, jotka pysyvät siistinä pitkään. Kurkista lakkausideoita Bette Beautyn Kynnet-kategorian alta.

”Täydellinen kesäsävy!” – Henna / Bette Box

Piz Buin Tan & Protect Tan Intensifying Sun Lotion

Piz Buin Tan & Protect Tan Intensifying Sun Lotion -aurinkosuojavoide

Rusketusta tehostava aurinkovoide ei tahmaa ja ehkäisee ihon kuoriutumista. Kosteuttava koostumus pidentää rusketuksen kestoa ja nopeuttaa ihon luonnollista ruskettumisprosessia lisäämällä ihon oman melaniinin tuotantoa. Korkea suojakerroin SPF 30 suojaa ihoa auringon UVA- ja UVB-säteiltä. Hien- ja vedenkestävän voiteen tuoksu on herkullinen sekoitus jasmiinia, bergamottia, laventelia, patsulia ja rosmariinia. Lue myös Bette Beautyn artikkeli auringolta suojaamisen tärkeydestä!

Vaihtoehtoisena tuotteena  kesäkuun Bette Boxissa oli kangaskasvonaamio Irohalta tai Talikalta.

Talika Bio Enzymes Mask & Iroha Intensive Face Mask

Iroha Intensive Face Mask -kangasnaamio

Helppokäyttöinen kankainen kasvonaamio, jota ei tarvitse huuhdella iholta. Torjuu ikääntymisen merkkejä sekä kirkastaa ihon sävyä. Naamio sisältää mm. kaviaaria parantamassa ihon elastisuutta ja kollageenin muodostumista sekä tehokkaasti kosteuttavaa hyaluronihappoa, joka tuo iholle hehkua. Jättää ihon kimmoisammaksi, kiinteämmäksi ja nuorekkaamman näköiseksi.

Talika Bio Enzyme Mask -kangasnaamio

Runsaasti aktiivisia tehoaineita sisältävä naamio, jonka kolmiulotteinen rakenne imeytyy tehokkaasti ja tasaisesti ihoon. Bioselluloosasta valmistettu naamiokuitu on luonnollinen, ultraohut ja yhteensopiva ihon kanssa. Ohuuden ansiosta naamio levittyy tasaisesti kasvoille peittäen jokaisen uurteen ja juonteen. Kosteuttava Hydrating Mask sopii kuivalle, kireälle, punoittavalle ja herkälle iholle. Se kosteuttaa, pehmittää ja silottaa ihoa. Vettä sitovat sokerimolekyylit palauttavat ihon kosteuden ja toimivat myös antioksidantteina. Talikan kangasnaamiosta löytyy esittely myös blogistamme.

Ekstratuotteina kesäkuun Bette Boxissa oli mukana myös Rela Tabs -maitohappobakteerit, tuoksunäyte Kenzolta ja Pandan Natural-lakritsipatukka.

Rela Tabs -maitohappobakteerit

Rela Tabs -maitohappobakteeri

Maitohappobakteerikuuri auttaa pitämään vatsan hyvinvoivana pitämällä yllä suoliston hyvää bakteerikantaa.

Flower By Kenzo

Kenzo Flower By Kenzo Eau de Lumière -tuoksunäyte

Kesäisen kukkaisessa tuoksussa on sekoitus mm. ruusua, orvokkia, orapihlajaa, akaasia, vaniljaa, mandariinia ja jasmiinia.

Panda Natural -lakritsipatukka

Panda Nautral-lakritsipatukka

Herkullinen makupala on tehty käyttäen luonnollisia ainesosia.

– Henna