Yon-Ka on ammattilaisten ihonhoitobrändi, joka antaa rahkeet upeiden hoitojen tekoon kotisohvalla. Täältä tullaan, kaunis iho! Yon-Ka on lähtöisin Pariisista, jossa se luotiin alunperin kauneushoitoloita varten. Yon-Ka on edelleen hoitoloiden hyllyillä, mutta nyt sitä voi ostaa myös kaikki muut! Tuotesarjan löydät kätevästi Glamlin Shopista.

Yon-Ka ilahdutti pitkäaikaistilaajia syyskuussa upealla HYDRA N ° 1 Cream -kasvovoiteella. Mitä muita hoitoratkaisuja sarja tarjoaa?

Contour-tuotteet tarjoavat ihon täsmähoitoa

Kaunis iho Yon-Kan contour-tuotteilla

Meikkauksessa contouring on suurimmalle osalle tuttu, mutta mitä tarkoittaa ihonhoidon contour? Yon-Kan contour-tuotteet on tarkoitettu kasvojen tietyihin osiin, kuten huulten ja silmien ympärille. Ideana on antaa tehohoitoa alueille, jotka kaipaavat sitä eniten.

Mistä ihonhoidon contour kannattaa aloittaa? Kurkkaa Phyto-contour, joka helpottaa silmien turvotusta sekä Alpha-contour, joka tasoittaa pieniä juonteita suun ja silmien ympärillä!

Boostereilla hienosäätöä ja tarkkuutta omaan rutiiniin

Kaunis iho Yon-Kan booster-tuotteiden avulla

Yon-Kan valikoimasta löytyy mielenkiintoinen kokoelma “boostereiksi” nimettyjä tuotteita. Boosterit ovat seerumeita, jotka auttavat hienosäätämään omaa ihonhoitoa. Lopputulos: entistä tyytyväisempi ja kaunis iho.

Stressaavatko työt? Asutko kaupungissa? DEFENSE+ -boosteri on vastaus moneen ongelmaan, sillä se auttaa ihoa suojautumaan kaikenlaisilta ulkoisilta haittatekijöiltä – niin päästöiltä kuin stressiltäkin!

Kosteutusta, kosteutusta ja vielä vähän kosteutusta

Kaunis iho Yon-Kan emulsiolla

Talvi tekee tuloaan, ja nyt jos joskus on aika kääntää kosteutuksen nupit kaakkoon! Jo aikaisemmin mainittu N ° 1 -sarja tarjoaa ratkaisuja moneen tarpeeseen, oli ihosi sitten kuiva tai rasvoittuva.

Runsaasti kosteutusta kaipaaville MASQUE -tehokosteuttava kasvonaamio on nappiosuma. Upean kukkainen tuote kosteuttaa ihoa syvältä ja naamio saa istua kasvoilla jopa tunnin ajan. FLUIDE -kosteuttava emulsio on taas kevyempi vaihtoehto: tuote on tehokas kosteuttaja, mutta imeytyy nopeasti ja tekee ihosta mattaisen.

Mitä muuta Yon-Ka tarjoaa?

Yon-Kan upea hoitotuotesarja ei tähän pääty. Brändiltä löytyy myös puhdistusvoiteita, kuorintoja ja kosteutusvoiteita, joiden avulla kaunis iho ei jää pelkäksi unelmaksi. Käy tutkimassa, mitä kaikkea muuta ammattilaisten ihonhoitobrändi tarjoaa sinulle! Tuotevalikoiman löydät tästä.

Oletko jo ehtinyt testaamaan Yon-Kan tuotteita? Mikä on sinun suosikkisi?