Kategoria: Tyyli- ja Kauneustrendit

Voivatko meikkitrendit mennä vielä oudommiksi? Katso kuvat hämmentävistä, kaiverretun näköisistä kulmakarvoista!

Kulmakarvat ovat pääosassa tänä päivänä, ja viimeaikoina kulmakarvat ovat saaneet entistä enemmän huomiota osakseen: ovatko sulkia muistuttavat kulmakarvat tai kasvoille leimattavat kulmakarvat vielä tuttuja? Instagram on näiden monien erikoisuuksien syntyperä, eikä tämä seuraava kulmatrendi eroa edeltäjistään tältä kantilta.

Lue lisää

Paranneltu rainbow highlighter – onko tässä kaikkien aikojen maagisin korostusväri?

Highlighter, suomalaisittain korostusväri, on ollut jo tovin kauneusmaailman isoin sana. Kaikissa sateenkaaren väreissä hohkavat rainbow highlighterit ovat alkaneet ilmestyä kauppojen hyllyille trendin seurauksena, mutta olisiko tässä se niistä kaikkein upein? Chaos Makeup tarjoaa entistä maagisemmat sateenkaaret poskipäillesi!

Lue lisää

”Kaikki alkoi vitsistä” – Suomalainen meikkitaiteilija aloitti kulmakarvavillityksen, joka leviää somessa

Stella Sirosen humoristisesta kulmameikistä syntyi sosiaalisessa mediassa nopeasti trendi, kun sulkamaisia kulmia alettiin toistamaan omassa meikkilookissa. Stella kehotti ironisesti seuraajiaan toistaamaan lookkia, jossa kulmien alaosa kiinnitetään liimalla alaspäin. Tällöin syntyy sulkamainen efekti. Monet ottivat naisen vinkit tosissaan ja ilmiö lähti leviämääm Instagramissa. Vihaatko vai rakastatko? Forget Brows on Fleek — Feather Brows Are Taking Off They’re all the rage on social media, but do you think feather brows will really take off? Julkaissut PopSugar Fashion 17. huhtikuuta...

Lue lisää