Kosteuttavat, rauhoittavat ja ihoa hoitavat kasvonaamiot ovat mitä ihanin lisä ihonhoitoon näin syksy- ja talviaikoina. Kasvonaamioita käytetään usein kasvojenhoidon lisätuotteena, esimerkiksi juhliin tai muuhun tärkeään tilaisuuteen valmistautuessa. Kasvonaamiot ovat myös mainio lisä päivittäiseen kauneusrutiiniin.

Kasvonaamio kannattaa valita ihotyyppiä ja ihon tarpeita kuunnellen. Marraskuun Bette Boxin tilaajat pääsivät tutustumaan kotimaisen Naturel -brändin kasvo-, silmä- ja huulinaamioihin. Näistä neljästä naamiovaihtoehdosta löytyy varmasti tuote kasvojen ihonhoidon tarpeisiin!

NATURAL HYDROGEL FACE MASK

NATUREL -brändin tavoite on tarjota parasta mahdollista laatua markkinoiden edullisimpaan hintaan. Tämän mahdollistaa se, että Suomalainen brändi tuo tuotteet suoraan kuluttajille ilman turhia välikäsiä. Kaikki NATUREL -tuotteet suunnitellaan ja testataan Suomessa, ja valmistetaan maailman parhaissa, juuri näihin tuotteisiin erikoistuneissa tehtaissa ulkomailla.

Innovatiivisessa ja vesiliukoisessa HydroGel Aqua Collagen -naamiossa yhdistyvät hydrolysoitu kollageeni, arganöljy, hyaluronihappo ja Laminaria-uute. Ainesosat imeytyvät syvälle ihoon kohottaen, kiinteyttäen ja rauhoittaen ihoa. Naamio elvyttää ja kosteuttaa varsinkin talvisaikaan väsynyttä ja kuivunutta ihoa. 

Syväkosteuttavan naamio lisäksi brändiltä löytyy kimmoisuutta lisäävä HydroGel Gold kulta-kollageeninaamio. Kulta edistää kollageenin ja elastaanin tuotantoa, sekä kirkastaa ihoa. Hydro Gel Gold -naamio sisältää 24 karaatin kultaa, adenosiinia, hydrolysoitua kollageenia sekä greippiuutetta.

NATUREL HYDROGEL EYE & LIP PADS

Gold HydroGel -huultenhoitolappu rauhoittaa rohtuneita ja kuivia huulia. Kultajauhe, adenosiini ja kasviuutteet tekevät huulista pehmeät, sileät ja kosteutetut. Hyytelömäiset geelilaput ravitsevat ihoa auttaen tekemään huulista täyteläisemmän näköiset. Kertakäyttöisiä lappuja pidetään huulilla noin 15 minuuttia, jonka jälkeen huuliasi tuntuvat ihanan pehmeiltä ja kosteutetuilta.

Sano hyvästi tummille silmänalusille! HydroGel -silmänympäryslaput kosteuttavat tehokkaasti ja häivyttävät silmäpussit. Kultajauhe, kollageeni, adenosiini ja kasviuutteet tekevät ihosta kimmoisan, kirkastavat tummia silmänalusia ja rauhoittavat sekä kosteuttavat silmänympärysihoa. Aseta laput silmien alle ja anna vaikuttaa noin 15-20 minuuttia. Poista laput ja taputtele kasvoja kevyesti, jotta kasvoille jäänyt geeli imeytyy ihoon.

Hinnat: 3,50-495€. Saatavuus: Tokmanni, Kärkkäinen, Kauaneuta.com, hyvin varustetut tavaratalot ja K-supermarketit ympäri Suomea.

Ovatko NATUREL tuotteet sinulle tuttu?

Terkuin ❤️

Fanny/ Bette Box