Oletko vannoutunut sokeroinnin kannattaja tai kiinnostunut luonnollisesta karvojen poistomenetelmästä? Oletko kuullut, että sokerointia voi tehdä myös kotona? Asiaa tutkittua, vastaan tuli Easy Sweet -vartalosokeri, joka on markkinoiden ensimmäinen kotikäyttöön tarkoitettu vartalosokeri kuluttajille.

Vartalosokeri sisältää vain sokeria, vettä, sitruunahappoa sekä ruusu-uutetta, oliiviöljyä tai hunajaa riippuen valitusta tutteesta ihotyypin mukaan. Kyseessä on siis 100 % luonnollinen tuote, joka sopii kaikille ihotyypeille.

Vartalosokerointi on ikivanha egyptiläinen ihokarvojen poistotekniikka, jossa sokerimassalla irroitetaan ihokarvat juurineen. Sokerimassa kuorii samalla iholta kuolleen ihosolukon jättäen ihon silkinsileäksi.  Koska ihokarvat irroitetaan juurineen päivineen, iholle ei kasva sänki (niin kuin höylätessä). Pääset nauttimaan silkkisestä ihosta viikoiksi. Sama vartalosokeri sopii koko vartalolle ja kasvoille.

Easy Sweet -vartalosokeri

 

Miksi sokeroida?

Sokeroinnin ehdottomasti parhaat edut ovat sen hellävaraisuus iholle: sokeri ei tartu terveeseen ihoon, vaan ainoastaan kuolleeseen ihosolukkoon ja ihokarvoihin. Sokerimassa on lämmitettynä ihonlämpöistä, jolloin ei tarvitse pelätä ihon palamista. Jos sokeria leviää vääriin paikkoihin, massa on helppo huuhdella iholta pois pelkällä vedellä.

Sokeroinnin voi tehdä kaikkiin vartalon karvoihin. Karvan tulee olla noin 2 mm tai pidempiä, jotta sokeri tarttuu karvaan. Sokerimassan käsittely vaatii muutaman harjoittelukerran, mutta tekniikka on helppo oivaltaa! Sokeria levitetään myötäkarvaan ja karvat poistetaan nykäisemällä sokerimassaa vastapäivään ihon myötäisesti. Näin karvat saadaan irtoamaan karvatupesta asti, jolloin tekniikka ei aiheuta katkenneita ihokarvoja eikä sisäänpäin kasvavia karvoja. Karvat kasvavat takaisin hiljakseen ja pehmeämpinä.

Käyttökokemukset Easy Sweet sokeroinnista

Sokerimassan käyttäminen vaatii muutaman kerran harjoittelun, jotta käyttö helpottuu. Haastavinta on löytää sopiva koostumus sokerimassalle. Mutta onneksi sokeria voi muovata mielin määrin, joten tuotetta ei mene hukkaan harjoitellessa. Sokerointitekniikka on helppo hahmottaa; ainoa mitä tarvitsee roppakaupalla on rohkeutta kiskaista! Itse sokerointi hieman nipistelee ihoa, mutta ei satu. Harjoittelu kannattaa aloittaa sääristä, ja myöhemmin edetä herkemmille alueille. Tekniikkaa on myös helpoin harjoitella säärillä, jolloin näet selvästi mitä olet tekemässä.

Jos sokeria roiskuu tai leviää vääriin paikkoihin, on se helppo irroittaa kostealla pyyhkeellä. Ja mikä parasta, sokeri on todella miellyttävää iholle. Sokeroinnista ei tule punaisia näppylöitä, kuten esim, höylätessä helposti tulee. Sokerointi heikentää karvojen luonnollista kasvua, koska karva nyppäistään karvatupesta asti. Säännöllinen sokerointi siis vähentää karvojen kasvua. Ja koska sokeroinnissa karvaa ei katkaista, uusi karva kasvaa pehmeämpänä takaisin, jolloin et huomaa kasvua niin helpolla. Jos haluan pitää vartalon karvattomana, sokeroin itseni noin kolmen viikon välein. Sokerointiväli riippuu toki karvan kasvunopeudesta.

Kun kerran kokeilet sokerointia, et tule enää palaamaan vanhoihin tapoihisi!

Easy Sweet -vartalosokeria on saatavilla 220 g koossa, joka riittää pitkälle! Kainaloiden sokerointiin kuluu noin reilu ruokalusikallinen sokeria. Easy Sweet maksaa n. 15 € / prk, ja tuotteiden saatavuuden voit katsoa täältä. Easy Sweetin sivuilla on myös lisätietoa vartalosokerin käytöstä. Löydät ohjeista myös videon tuotteen käytöstä.