Ammattitaitoinen Glitz & Glam -blogin Minna näyttää, miten käytät joulukuun LivBoxissa tullutta Manna Kadarin Bronzer and Highlighter Duoa osana silmämeikkiä ja minne tuotetta kannattaa kasvoilla lisätä, jotta saat kauniin lopputuloksen. Huulet väritetään Manna Kadarin Lip Locked -huulituotteella, jota pääsivät testaamaan pitkäaikaistilaajamme. Nappaa helpot vinkit vaikka joulumeikkiin!

 

 

”Manna Kadar pääsi varmasti yllättämään monen LivBoxin tilaajan. Minullekaan Manna Kadar ei ollut ennestään tuttu. Joudun myöntämään, että minulla ei aika riitä seuraamaan ulkomaisia blogeja ja tubettajia, joten en ole siksi voinut törmätäkään tähän merkkiin. Mutta ehkä joku teistä aktiivisista jenkkilän tubettajia seuraavista tiesikin Manna Kadarin.

 

kuva2

 

Päätin tehdä meikkitutoriaalin, jossa hyödynnetään joulukuun LivBoxista saatuja Manna Kadarin tuotteita.

En muista, että olisin tehnyt kahden luomivärin meikkiä ihan vähään aikaan. Enkä muista, että olenko lämpimillä sävyillä tehnyt tutoriaalia halo-efektin silmämeikkiin. Halossa ideana on se, että liikkuvan luomen keskiosa on vaaleampi ja sen ulkoreunat tummemmat. Tämä oli minusta kiva vaihtoehto meikkitutoriaaliin kahdella luomivärillä toteutettavaksi ainaisen banaanivarjostuksen sijaan.

 

kuva3

 

Kaikki tilaajat saivat Manna Kadarin Bronzer and Highlighter duon. Tuote soveltuu niin silmämeikkiin, kuin kasvojen ehostukseen. Tuote taitaa olla suunnattu enemmän kasvojen meikkaamiseen, mutta minulle tämä on enemmänkin luomiväri. Toimii erinomaisesti siihen tarkoitukseen.

 

kuva4

 

Pitkäaikaistilaajat pääsivätkin tutustumaan Manna Kadariin hieman syvällisemmin, sillä heitä LivBox muisti lisäksi Manna Kadarin Liplocked Stain -huulituotteella.

 

kuva5

 

Tee ensin meikkipohja ja ehosta kulmat. Voit vaihtoehtoisesti tehdä ne silmämeikin jälkeenkin.

Taputtele silmäluomille silmämeikinpohjustajaa, jotta silmämeikki kestäisi ja saat Manna Kadarin hohteet hehkuvina esiin.

 

kuva6

 

Älä puuteroi koko silmäluomea, jos haluat mahdollisimman hohtavan silmämeikin. Puuteroi puuterilla tai nudella mattaluomivärillä luomivaon yläpuoli. Tämä kikka helpottaa häivyttelyssä, sekä saa silmämeikin näyttämään toimivammalta, kun voimakas hohde ei ole kulmaluun ja luomivaon välisellä alueella. Mattaava puuteri hillitsee hohdetta.

 

kuva7

 

Varjosta luomivako Manna Kadarin pronssisella sävyllä.

 

kuva8

 

Häivytä rajaa luomivaon yläpuolelta häivytyssiveltimellä.

 

kuva9

 

Levitä pronssinen sävy liikkuvan luomen ulko- ja sisänurkkaan, mutta jätä keskiosa vielä ”tyhjäksi”.

 

kuva10

 

Meikkaa halutessasi alaluomi samalla sävyllä.

 

kuva11

 

Lisää Manna Kadarin highlight-sävyä silmän sisänurkkaan ja kulmaluulle.

 

kuva12

 

Levitä sama vaalea sävy liikkuvan luomen keskiosaan.

 

kuva13

 

Rajaa silmäsi haluamallasi rajaustuotteella. Saat särmikkäämmän rajauksen ja skarpimman siiven ulkonurkkiin käyttämällä nestemäistä rajausta.

Lisää maskara ja liimaa halutessasi irtoripset.

 

kuva14

 

Käytin irtoripsinä helppoja ulkonurkkaripsiä, jotka tuovat pituutta ja tuuheutta vain ulkonurkkiin.

 

kuva15

 

Jos haluat, niin muotoile kasvojasi. Juhlavaan meikkiin toimii loistavasti contour. Varjosta poskiluun alapuolelta. Tämä luo kasvoille kapeampaa efektiä ja nostattaa poskipäitä.

Punaa poskia hieman poskipunalla ja korosta korostuspuuterilla kasvojen korkeimpia alueita. Näitä ovat poskipäät, amorinkaari, nenänselkä, otsan keskiosa ja leuka. Jos käytät voimakkaasti hohtavaa korostuspuuteria, korosta vain poskipäitä ja amorinkaarta.

Korostukseen ja varjostukseen voi käyttää LivBoxista saatua Manna Kadarin Radiance Split Pan Bronzer and Highlighter Duoa.

 

kuva16

 

Rajaa huulet ja värittele niitä hieman huultenrajauskynällä. Levitä huulipuna/-kiilto.

 

kuva17

 

Juhlameikki valmis! Tällaista voi sitten lisäksi koristella mitä erilaisin tavoin. Lisätä glitteriä ripsiin tai tehdä glitterinen rajaus mustan rajauksen yläpuolelle. Voi tehdä glitterillä pisteitä kulkemaan kaaressa kulmakarvojen linjan mukaan tai sitten ihan vaan antaa olla näin, jos ylimääräiset eivät ole oma juttu.

 

kuva18

 

Käytin tässä meikissä silmiin pelkästään LivBoxista saatua Manna Kadarin Radiance Split Pan Bronzer and Highlighter Duoa ja huulia sävytin Manna Kadar Liplocked Stain sävyssä ”Lucky”. Kasvoille loin hehkua ja varjoja Manna Kadarin paletin aurinko- ja korostuspuuterilla, sekä poskipunalla.

 

kuva19

 

Toivotan teille oikein ihanaa ja rauhallista joulua. Lisäksi kiitän koko sydämestäni kuluneesta vuodesta. Olette nähneet minut täällä LivBoxin blogissa kerran kuukaudessa erilaisten aiheiden merkeissä. Toivottavasti olen pystynyt antamaan uutta tietoa, vinkkejä ja oppeja kosmetiikasta ja meikkaamisesta. Voit seurata juttujani minun omassa blogissani päivittäin. Eli Glitz & Glamissa tavataan!

Muiskis!

-Minna”

 

Muistathan rohkeasti testailla kaikkia saamiasi tuotteita, jotta löydät omat uudet lempparisi. Monet tuotteet saattavat yllättää!

-Sofia