Joulukuun Bette Box takasi Betteläisten joulufiiliksen!

Joulukuun Bette Box on usein yksi suosituimmista ja odotetuimmista bokseista. Eikä ihme, joulukuuhan kuuluu yleensäkin olla täynnä yllätyksiä! Koska te Betteläiset olette olleet kovin innoissaanne bloggaajabokseista, saimme ihanan MouMou-blogin Iinan ja Glitz&Glam-blogin Minnan suosikkituotteet mukaan joulukuun bokseihin. Nämä tuotteet sopivat mahtavasti joululoman rentoutumishetkiin. Näiden lisäksi boksista paljastui juhlakauteen sopivat kynsilakat, herkälle iholle soveltuvat ihonhoitotuotteet sekä vielä extrana hurmaava tuoksunäyte ja hammaslankain. Pidemmittä puheitta, kurkataanpas vielä kerran tarkemmin, mitä ihastuttavia tuotteita joulukuun boksista oikein paljastuikaan!

UUTUUS!

Lähde Arctic Dew Tehokosteuttava Seerumi

Glitz&Glam-blogin Minnan valinta joulukuun boksiin oli tehokosteuttava seerumi Lumenelta. Tämä boksiin pakattu täysikokoinen tuote sai myös erityisein paljon hypetystä blogeissa. Seerumi lupaa tehokosteuttaa ihoa ja tasoittaa juonteita sekä ryppyjä. Lopputuloksena on raikkaan heleä, kimmoisa ja täyteläinen iho.

BESTSELLER!

Real Techniques Miracle Sponge Meikkisieni

Toinen Minnan suosikkituotteista oli supersuositun Real Techniques-brändin Miracle Sponge meikkisieni. Meikkisienen muodon ja ihanan pehmoisen koostumuksen ansioista sillä on helppo meikata tarkasti esimerkiksi nenänpielet ja silmäkulmat. Meikkisieni vilahti myös tutoriaalissa, jossa vinkkasimme meikkisienen käytöstä tarkemmin. Meikkisieni toimii kätevästi sekä kuivana että kosteana. Tämä tuote oli täysikokoisena joulukuun boksissa.

PALKITTU!

Sally Hansen Miracle Gel Kynsilakkaduo

Kenelle teistä Sally Hansen oli entuudestaan tuttu? Minulle tuli ainakin yllätyksenä se, että näillä kynsilakoilla geelikynsien tekeminen onnistuu kotona ilman UV-lamppua! Duo paketti sisältää kaki lakkaa: värillisen kynsilakan sekä kovettavan väritömän lakan, joka kovettaa värillisen kynsilakan luonnonvalossa. Lakan luvataan kestää jopa 14 päivää. Kynsistä tulee kauniin kiiltävät ja kestävämmän tuntuiset. Väritöntä lakkaa kannattaa muuten testata myös muidenkin kynsilakkojen kovettamisessa. Testattu ja toimii!

UUTUUS!

MayBeauty The Incredible Face Mask Kasvonaamio

MouMou-blogia kirjoittava Iina pääsi valitsemaan tämän tuotteen joulukuun boksiin ja antoi samalla blogissaan parhaimmat vinkit kasvonaamion käyttöön. Pakko sanoa, kasvonaamio tosiaan on uskomaton! Jos kaipaat ihon syväpuhdistusta, kokeile tätä. Tuotetta kuuluu paketin ohjeiden mukaan pitää kasvoilla noin 30 minuuttia, mutta jo 20 minuutissa tuote teki tehtävänsä. Kasvonaamiolla voi puhdistaa myös pienet epäpuhtaudet kasvoilta tai puhdistaa kasvot kokonaisvaltaisesti. Tämä peel-off kasvonaamio on myös erittäin helppo poistaa kasvoilta.

PALKITTU!

Avène Xeracalm A.D Cleansing Oil Puhdistusöljy ja Avènen Xeracalm A.D Cream Kosteusvoide

Joulukuussa hellittiin myös kaikkia herkkäihoisia. Avène on erityisesti kuivan ja atooppisen ihon pelastaja näin kylmän talven lähestyessä. Xeracalm tuotesarjaa löytyy ainoastaan apteekeista ja se soveltuu myös koko perheelle. Näytekokoiset tuotteet on helppo napata esimerkiksi työmatkalle mukaan. Kosteusvoiteella voi myös näppärästi rasvata kynsinauhoja. Puhdistusöljyä käytetään suihkugeelin tapaan, mikä tuli hieman yllätyksenä!

Näiden lisäksi bokseihin oli pakattu hurmaava Policen tuoksunäyte sekä kätevä Jordanin hammaslankain. Pitkäaikaistilaajat saivat lahjaksi Dermosilin huuli- ja poskipunan söpössä Sweet Pink-sävyssä.

Mikä oli oma suosikkisi joulukuun boksista?

Terkuin,

Henriikka / Bette Boxin tiimi