Rakastaako ystäväsi meikkejä? Haluaisitko ilahduttaa kaveria mahdollisimman naisellisella ja tyylikkäällä lahjalla? Alla ideoita kauneudenystävälle! Näistä ihastuu itsekin, ehkä jouluksi voi siis ostaa lahjan myös itselleen.

 

Elizabeth Ardenia New Yorkin Tyylilyylille

elizabeth-arden

Tyyli ennen kaikkea! Upea Elizabeth Ardenin ultimaattinen meikkisetti on täydellinen! Lookfantastic kutsuu tätä Holiday Bluckbuster setiksi ja se on yhdistelmä luksus meikkituotteita luomiväreistä, huulipuniin, huulikiiltoihin ja silmänrajauksiin. Tämä setti toimii sekä iltameikkiin ja päivämeikkiin ja on täydellinen tyylikkäälle ystävälle, joka arvostaa laatua ja klassisia brändejä.

 

NYXin paletti kätevälle ystävälle!

nyx-love-countours

Ihastuttava NYXin Love Contours All Palette -meikkipaletti sisältää kaiken tarvittavan. Sisältä löytyy yhdeksän runsaspigmenttistä luomiväriä, neljä kasvoja korostavaa ja muotoilevaa puuteria sekä kaksi kulmaväriä. Helposti mukaan otettava setti, jolla voi piirtää, silmät, kulmat ja kasvot kuntoon ennen päivä- tai iltamenoja.

 

Benefitin hauska Girls Gone Wow -setti

benefit2

Benefitin Girls Gone WOW Collection on hauska! Setti sisältää viisi tuotetta, kaikki tuotteet, joita tarvitsee näyttääkseen freesiltä ja vihreettömältä. Tämän lahjan avulla fiksataan ripset, kulmat ja iho. Tuotteet tulee oudon ihastuttavassa nukenpäässä. Tämä lahja saa varmasti hymyn kasvoille!

 

Meikkijärjestäjä meikkien hehkuttajalle!

meikkijarjestaja

Onko ystävälläsi näyttävä kampaus/meikkauspöytä? Tai suuri kylpyhuone, jossa on näyttävästi purnukoita ja meikkejä? Ehkä käsintehty, puinen meikkijärjestelijä ihastuttaisi?

 

Sivellinsetti ystävälle, joka haluaa harjoitella silmämeikkiä

siveltimet

Täydellinen silmämeikkisivellinsetti aloittelijalle. Meikkitaiteilija Samantha Champanin suunnittelema setti sisältää viisi sivellintä; silmän pohjameikkisivellin, deluxe crease sivellin, joka varmistaa, että väri menee koko silmäluomelle, accent sivellin, jolla korostat värejä, silmänrajaus sivellin sekä kulmasivellin. Tämä edullinen ilahduttaja löytyy Lookfantasticista.

 

 

nars-paletti

Tällä pääsee pitkälle: NARS and God Created The Woman Eyeshadow Exclusive Palette. 

Ammattimainen meikki loihditaan Narsin luomiväripaletilla. Paletti sisältää kuusi ylellistä sävyä ja mukana on matkakoon luomiprimeri ja luomivärisävellin. Tämä pysyy paikoillaan aamusta iltaan!

 

Strobing-trendin haltuunottajalle!

isadora-sculptor-strobing-gift-box

Onko ystäväsi innostunut strobingista? IsaDora Face Sculptor Strobing Gift Box sisältää kolme ihoa heleyttävää sävyä.

 

Narsia muhkeille huulille

nars-huulikyna%cc%88t

Nars on hauska multitaskeri. Kynää voit käyttää rajaukseen sekä koko huulen värittämiseen. Väri on rikasta ja vahvalla pigmentillä höystettyä ja antaa näyttävän lopputuloksen. Tuotteen resepti on tehty hoitavista aineosista, jotka pitää huulet pehmeinä ja kosteutettuna.

 

Japonesque luomiväripaletti

japonesque-paletti

Japonesquesin Pixelated Eyeshadow Paletilla ystäväsi loihtii aistillisen silmämeikin. Paletti on yhdistlmä neljä eksklusiivista Pro Basic sävyä ja kuusi pikselöityä sävyä. Luomiväreillä luot syvyyttä ja korostuksia. Värejä on helppo sekoitella, jolloin intensiivinen katse on helppo luoda.

 

Benefittiä kulmakarva kenraalille!

benefit

Kulmakarvat voi olla hauska juttu! Benefitin Bigger & Bolder Brows Kit tuo arkeen vähän dramatiikkaa ja vanhanajan glamuuria. Setti sisältää kaiken mitä tarvitset kulmien täyttämiseen, muotoiluun ja parantelemiseen.

themanizer-sisters

Korostussävyjä sisältävä peilillinen paletti on hauska ulkonäöltään ja lopputulokseltaan. Tällä ystäväsi korostaa kasvonpiirteitään ja heleyttää ihoaan. Paletin kolme väriä ovat sampanja, roosa ja pronssi. The Balm theManizer Sisters löytyy mm Eleven-verkkokaupasta.

 

Bette Box – ystävälle, joka rakastaa yllätyksiä 😉

bettebox

Bette Boxin voi tilata myös lahjaksi! Valitse 3kk, 6kk tai kestotilaus, lahjansaaja ilahtuu kerran kuussa saapuvasta yllätyksestä.  Bette Boxin hinta on 16,90 € kuukaudessa. Tilaukseen pääset tästä.