Joulukuun LivBox on viimeinen lajiaan, sillä tammikuusta alkaen boxi ilmestyy nimellä Bette Box. Joulukuun boxiin pakattiin lumoavia tuotteita, joita on mukava testailla joulua odotellessa. Jouluaaton pakettejakin jaksaa paremmin odotella, kun saa pienen varaslähdön. 😉

Joulukuun boxiin pakattiin Lumenen hehkuvat valopisarat, Nivean innovatiivinen suihkumousse, Jordan Clinicin sulfaatiton hammastahna, RFSUn intiimipesuneste ja Manna Kadarin 3-in-1 meikkituote. Pitkäaikaistilaajia muistettiin vielä ylimääräisella huulituotteella Manna Kadarilta.

 

 

 

Lumene Invisible Illumination Nordic Light Valopisarat tuovat kasvoille valoa ja hehkua kauniissa Rosy Dawn -sävyssä, joka on aavistuksen rosaan taittuva vaalea hohde. Höyhenenkevyellä korostusvärillä saat ihosi näyttämään hehkuvalta ja viimeistellyltä. Tuotetta voi käyttää sellaisenaan poskipäille, kulmaluulle ja kaikkiin kohtiin, joihin valo käy kasvoilla. Levitä sormin, meikkisienellä tai siveltimellä. Tuotetta voi sekoittaa myös meikkivoiteeseen, jolloin saat luonnollista hehkua koko kasvoille. Itse olen sekoittanut valopisaroita CC-voiteen joukkoon suhteessa 1:1, ja lopputulos on täydellisen valovoimainen.

 

Nivea Caring Shower Silk Mousse on innovatiivinen suihkutuoteuutuus, joka tekee suihkuhetkestä ylellisemmän – ja hauskemman! Runsas ja tayteläinen mousse pesee vartalon ihon puhtaaksi jättäen ihon pehmeäksi. Ja juuri tämän ominaisuuden takia Nora tykästyi tuotteeseen. Herkkä iho kiittää. Moussea on myös hauska levittää ja tuoksu on Nivean raikas.

 

RFSU Intim Daily Wash pesee hellävaraisesti vartalosi tärkeimmän alueen, joka tarvitsee erityistä huomiota tasapainon säilyttämiseksi. Intiimipesuainetta voi käyttää päivittäin luonnollisen pH-tasapainon säilyttämiseksi. pH 3,5 ja maitohappo vahvistavat ihon luonnollisia suojatoimintoja, jolloin haitallisten bakteerien on vaikeampi aiheuttaa hajuja, ärsytystä ja häiriöitä mikrobitasapainossa.

 

Jordan Clinic Total Protection Hammastahna ylläpitää tärkeintä asustettasi – hymyäsi. Saat raikkaan hengityksen, vahvemmat ja valkoisemmat hampaat sekä terveet ikenet. Mari huomasi heti eron pestessään hampaat tällä tuotteella. Koska hammastahna vaahtoaa ilman natruimlauryylisulfaattia, tuntui tahna erityisen hellävaraiselta ja hyvältä suulle.

 

Manna Kadar Radiance Split Pan Bronzer And Highlighter Duo on trendikäs meikkituote, jolla palautat kesän hehkun kasvoillesi ja luot upean ainutlaatuisen silmämeikin. Paletilla teet varjostuksia ja korostuksia levittämällä tummempaa sävyä poskipäiden alle ja ohimoille ja vaaleampaa sävyä poskipäille, kulmaluulle, amorinkaarelle ja nenänpäähän. Kokeile paletin sävyjä myös luomilla! Henna on käyttänyt palettia luomivärinä ja on ihastunut sävyjen hyvään pigmenttisyyteen ja kauniiseen hohtoon. Metallisemman lookin saamiseksi levitä sävyjä luomille kostutetulla siveltimellä.

 

Manna Kadar Lip Locked Stain ”Lucky” oli lahjamme pitkäaikaistilaajille. Innovatiivinen huulituote toimii huulikiiltona, sävynä sekä primerina. Mari ihastui tuotteen talviseen nudesävyyn, jossa riittää pigmenttiä. Tuote levittyy huulille tasaisesti, peittää omien huulien sävyn ja jättää huulille mukavan pehmeän ja kestävän lopputuloksen. Kannattaa kokeilla tuotetta myös muiden huulituotteiden alla primerina!

 

Lisäksi joulukuun boxiin sujautettiin pieni pussukka Lumenen Hydration Recovery Oxygenation Gel Mask -geelinaamio ja makoisa 70% tumma suklaa Maraboulta, nams.

 

Tässä oli viimeinen LivBox. Tammikuussa pääsemme vihdoin hypistelemään uutta Bette Boxia! Tammikuun boxeja on vielä jokunen jäljellä, nopeimmat ehtivät vielä tilaamaan omansa vaikka tästä.

 

Mukavaa loppuvuotta!

 

-Sofia