Aloitin noin kuukausi sitten testaamaan elämäni ensimmäistä kertaa japanilaista kosmetiikkaa. Testijaksoni alkoi V10 Plus -sarjan uusimmalla tulokkaalla hyaloronihappoa sisältävällä kosteusgeelillä, jonka jälkeen jatkoin sarjan puhdistus- ja kuorintageelin testaamiseen. Tällä kertaa kerron kokemuksiani sarjan seerumeista.

Akiko_Yokota_V10Plus_kokemuksia

V10 Plus -tuotesarja sisältää 10 eri seerumia yleisimpien iho-ongelmien tarpeisiin. Mikä parasta, niitä voi sekoitella keskenään sekoittaen näin juuri omalle iholleen sopivimman coctailin esimerkiksi seuraavasti:

  • epäpuhtaalle ja rasittuneelle iholle voidaan käyttää Pycnogenol-, C-­vitamiini- ja lakritsiseerumia.
  • Kuivalle aikuiselle iholle sopivat puolestaan loistavasti yhdistelmä Kollageeni-, Bio Cell- ja hyaluronihapposeerumeista.

Itselleen sopivimman seerumin/seerumit voi kartoittaa tällä seerumitestillä. Kertokaahan millaisia komboja te saitte tulokseksi? Minä sain testistä tulokseksi seuraavan kolmikon:

  • V 10 Plus C-Vitamiini -seerumi C-vitamiini: supistaa ihohuokosia, tasoittaa talineritystä, hoitaa finnejä ja aknea sekä nopeuttaa näppyjen jättämien jälkien vaalenemista. Lisäksi seerumilla on välittömästi ihoa kirkastava vaikutus sekä antiseptisia vaikutuksia. C-vitamiini on myös tehokas antioksidantti. Tämä seerumi sopii kaiken ikäisille, joilla on ongelmia rasvoittuvan ihon ongelmian kanssa.
  • V 10 Plus Placenta -seerumi: suojaa ihoa auringon haitoilta sekä ehkäisee pigmenttiläiskien syntymistä ja vaalentaa jo muodostuneita tummentumia. Suojaa myös ihoa ennenaikaiselta vanhenemiselta.  Myös tällä seerumilla on ihoa kirkastava vaikutus.
  • V 10 Plus A-Vitamiini -seerumi: tehostaa ihon aineenvaihduntaa, uudistaa ihosoluja ja nuorentaa ihoa. Kirkastaa ja pehmentää ihoa sekä auttaa myös vaalentamaan tummaa silmänympärysihoa. Loistava seerumi myös sekaiholle, sillä a-vitamiinilla on myös talineritystä tasoittava ja ihohuokosia supistava vaikutus.

Kyllä, allekirjoitan! Talvella sen sijaan näkisin, että ihoni tarvitsisi placenta -seerumin sijaan kuivalle iholle sopivaa hyaloronihapposeerumia.

V10Plus_seerumit_testissä

Voi, katsokaa, miten kauniisiin pakkauksiin nämä seerumit on pakattu! Näin ihania lasipulloja ei tarvitse kätkeä peilikaapin uumeniin! Raaskineeko näitä edes heittää pois, sitten kun tyhjenevät? Tykkään siitä, että seerumit annostellaan pipetillä, ja koska kolme tippaa per käyttäkerta riittää, uskon näiden seerumeiden olevan riittoisia. Paitsi jos, onnistun siinä, missä olen meinannut jo useampana aamuna onnistua: kaatamaan pullon pipettiä ulos vetäessäni. Huh huh, niitä sydämentykytyksiä!

Olen nyt käyttänyt kutakin seerumia päivän kerrallaan aamuisin ja iltaisin kosteusvoiteen alla. Pidän siitä, miltä seerumit tuntuvat iholla. Seerumit imeytyvät nopeasti eivätkä aiheuta kosteusvoiteen/geelin rullautumista. Seerumit eivät tuoksu miltään, sillä ne on valmistettu ilman hajusteita. Myöskään värinaineita ei ole käytetty ja parabeenitkin on jätetty pois. Koska seerumit säilyvät avattuina vain kuusi kuukautta, nähtäväksi jää, ehdinkö käyttämään kaikki kolme puolessa vuodessa.

C-vitamiini -seerumi on kolmesta seerumistani selvästi vesipitoisin, ja se tulee varmasti loppumaan ensimmäisenä. Sen annostelussa saa myös olla nopea, jottei seerumi ehdi livahtamaan sormien läpi ennen, kuin sen ehtii sivellä kasvoille. Placenta -seerumi tuntuu puolestaan kosteuttavimmalta ja huomaankin erityisesti iltaisin mielelläni käyttäväni placentaa ainakin yhden tipan C- tai A-vitamini -seerumin kanssa.

Seerumien lupaamien tuloksien luvataan näkyvän jo 10 päivässä. No, näkyivätkö ne minun ihossani? Uskomatonta, mutta kyllä! En oikeastaan edes muista, milloin viimeksi kasvojeni iholla olisi ollut näin vähän epäpuhtauksia! Ihoni voi selvästi paremmin, sillä se myös rasvoittuu vähemmän, kuivuu vähemmän, ei kiristä eikä hilseile vesipesunkaan jälkeen. Olen myös voinut vähentää akneen käyttämäni lääkevoiteen käyttöä yhteen viikkokäyttökertaan päivittäisen käytön sijaan!

Minun iholleni V10 Plus -sarjan tuotteet selvästi sopivat ja voin ehdottomasti suositella V10 Plus -sarjan tuotteita kaikille, joilla on ihonsa kanssa ongelmia. Jos haluaisit testata jotakin sarjan tuotetta, minulla on ilouutisia! Nyt voit ostaa V10 Plus Shop:n verkkokaupasta V10 Plus:n tuotteita 15 % alennuksella! Alennuksen saat käyttämällä koodia: livbox (koodi on voimassa 12.6.2016 asti).

Terkuin,

Eija / LivBox