Kirjoitin viime viikolla ensikokemuksestani japanilaisen kosmetiikan osalta ja lupasin tällä viikolla kertoa testikokemuksistani lisää. Tällä kertaa testasin V10 Plus -sarjan puhdistus- ja kuorintageelit, silmänympärysvoiteen sekä kaksi eri seerumia. Mitä vaativa ihoni niistä tykkäsi? No, tykkäsihän se! Minun herkästi reagoivalle iholleni tällaiset vesipohjaiset tuotteet selvästi sopivat.

V10Plus_tuotteet_testissä

Ensimmäisenä testasin V10 Plus Ceramide Cleansing Gel:in. Huikeaa! Tämä on pitkästä aikaa sellainen puhdistustuote, jota voin käyttää vesipuhdistuksessa ilman, että ihoni on rutikuiva ja punainen heti puhdistuksen jälkeen. Geeli on hyvin juoksevaa ja sitä tulee helposti annosteltua liikaa (siitä hieman miinusta), mutta puhdistusteholtaan geeli on riittävä vesiliukoisenmeikin puhdistukseen. Tämä geeli ei muuten pelkästään puhdista vaan myös hoitaa, sillä geeli sisältää soijapavuista eristettyjä keramideja, jotka paikkaavat ihon omaa keramidivajetta. Aion jatkaa tämän käyttämistä!

Seuraavana testivuorossa oli V10 Plus Water Based Peeling -kuorintageeli. Tämä tuote on Suomessa V10 Plus -brändin bestseller-tuote! Myös tämä kuorintageeli, kuten kaikki V10 Plus -sarjan tuotteet, on vesipohjainen. Rakeetonta kuorintageeliä oli miellyttävää käyttää ja se oli tarpeeksi hellävarainen iholleni, joka tyypillisesti punoittaa herkästi kuorinnan jälkeen. Nyt punoitusta ei ollut havaittavissa. Tämä kuorintageeli sisältää muuten mielenkiintoisia tehoaineita (Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Dicocodimonium Chloride, Steartrimonium Bromide), jotka  reagoivat kuolleen ihosolukon proteiinien kanssa ja poistavat tehokkaasti kuolleen solukon ihon pinnalta siten, että irronnut, kuollut ihosolukko tuntuu hetken päästä geelin seassa pieninä hiutaleina. Kuorintageeli sisältää myös riisinkuori- ja merileväuutteita, jotka kirkastavat ja kosteuttavat ihoa. Jatkan tämänkin käyttöä!

Puhdistuksen ja kuorinnan jälkeen testivuorossa olivat silmänympärysvoide sekä seerumit. V 10 Plus LX -silmänympärysvoide on tosiaan voide eikä geeli, mutta myöskin vesipohjainen. Voiteen luvataan vaalentavan tummia silmänalusia, vähentävän turvotusta sekä auttavan säilyttämään silmänympärysihon kiinteänä ja heleänä, tasoittavan silmäpusseja ja juonteita. V 10 Plus LX -silmänympärysvoide auttaa silmänympärysaluetta saavuttamaan optimaalisen kosteustasapainon. Koin, että tämä voide oli tarpeeksi kosteuttava, vaikka hieman epäilinkin sitä vesipohjaisuuden vuoksi. Voide sopi hyvin myös meikin alle, sillä se imeytyi hyvin iholle. Tykkäsin tästäkin.

Seerumeista kerron teille tarkemmin ensi viikolla, jolloin saatte myös alennuskoodin näihin ihanuuksiin! 🙂

Terkuin,

Eija / LivBox