Vierailimme huhtikuussa Emilian kanssa japanilaisen V10 Plus -brändin PR-tilaisuudessa, jossa esiteltiin paitsi sarjan upeita seerumeja myös uusin tulokas, syväkosteuttava Deep Moist Gel. Tilaisuudessa oli paikalla V10 Plus -brändin perustaja Akiko Yokota, joka kertoi meille brändin filosofiasta ja tuotekehityksestä ja siitä, kuinka me suomalaisnaiset olemme ihonhoidossa hyvin samankaltaisia japanittarien kanssa. Aivan, kuten japanilaiset, myös suomalaiset naiset pyrkivät ihonhoitorutiineillaan kohti sellaista ihoa, joka näyttää hyvältä ilman meikkiä: puhdas, kirkas ja hehkuva. #wokeuplikethis #flawless

Akiko_Yokota_V10Plus_kokemuksia

Japanilaiset naiset, kuten mekin, myös meikkaavat hillitysti ja myöskään Japanissa ei mielellään käytetä botoxia ja muita täyteaineita, vaan pyritään hoitamaan ihoa muilla keinoin niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Niin myös meillä Suomessakin.

Eroavaisuuksiakin on. Siinä missä Suomessa ihannoidaan edelleen päivettynyttä ihoa ja itseruskettavien myynti kasvaa vuosi vuodelta kiivaammin, Japanissa on ihanteena äärimmäisen vaalea, virheetön vauvaiho. Vauvaihon ihannointi näkyy kosmetiikan markkinoinnissa siten, että tuotteita vauvojen kuvilla! Aurinkoa japanittaret välttävät kaikin mahdollisin keinoin vältetään kaikin mahdollisin keinoin ja japanittaret kantavatkin sateenvarjoa aina mukaanaan suojautuakseen auringolta.

V10Plus_moistgel_lanseeraus

Kuvassa:  V10Plus perustaja Akiko Yokota Helsingissä järjestetyssä Deep Moist Geelin lanseeraustilaisuudessa.

Akito perusti V10 Plus -brändin 11 vuotta sitten, koska hän halusi kehittää ihonhoitosarjan, joka sopii ihan kaikille. Nopeasti hän totesi, että vesipohjaiset tuotteet aiheuttivat ihoärsytystä kaikken vähinten. Kaikki V10 Plus -sarjan tuotteet ovat lisäksi

  • parabeenittomia
  • väriaineettomia
  • mineraaliöljyttömiä
  • hajusteettomia ja
  • dermalogisesti testattuja.

V10 Plus tunnetaankin Suomessa parhaiten useasti palkituista seerumeistaan. Esimerkiksi jo vuonna vuonna 2012 Gloria-lehti valitsi seerumit vuoden parhaiden kauneustuotteiden joukkoon. Iso-Britannian Cosmopolitanin vuoden parhaat tuotteet -listalle seerumit nousivat puolestaan vuonna 2013.

V 10 Plus sarjan maahantuoja ja jakelija Suomessa on Ihola Oy. Yhtiöllä on maahantuontia lähinnä Aasiasta, ja V 10 Plus -sarjan edustajana Suomessa toimii Ihola Oy:n osaomistaja, proviisori Nina Forssell (Nina kuvassa vasemmalla).

iholaoy_v10plus

Mutta nyt siihen sarjan uusimpaan tulokkaaseen! Syväkosteuttava Deep Moist Gel sisältää neljän hyaloronihapon superyhdistelmän, joka lupaa kosteuttaa sekä ihon pintaa että syvempiä kerroksia. Deep Moist -geelin kosteuttavan tehoaineyhdistelmän muodostavat seuraavat ainesosat:

1. Hyaluronic acid

Hyvä kosteuden sitomiskyky, joka on oikeastaan parempi kuin millään muulla luonnon- tai synteettisellä polymeerilla! Löytyy kauttaaltaan elimistön omista tukikudoksista.

2. Sodium Acetylated Hyaluronate

Tämä ainesosa kiinnittyy ihon pintaan ja sitoo kosteuden tehokkaasti. Erittäin vyvä kosteuden sitomiskyky ja epidermistä pehmentävä vaikutus.

3. Hydrolyzed Hyaluronic Acid

Tämä ainesosa ei huuhtoudu pois vaan se pysyy ihossa sitoen itseensä kosteutta, jolloin se kosteuttaa ihoa pitkään. Kooltaan pieni molekyyli ja moolimassaltaan kevyt hyaluronihappo, jonka ansiosta pääsee imeytymään ihon pintakerroksen sisään.

4. Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate

Innovatiivinen uusi hyaluronihapon johdannainen, jolla on erinomainen kosteuden sitomiskyky ja ”ihoidenttinen” molekyylirakenne. Lo iholle pitkäaikaisesti kosteuttavan ja suojaavan ”hunnun”.

Tehokkaan hyaluronihapponelikon lisäksi tuotteesta löytyy ihon omaa hyaluronihappotuotantoa aktivoivaa saponiinia sisältävää siniagaavea, antioksidantteja runsaasti sisältävää japaninruusua, kosteuttavaa aloe veraa ja virkistävää sekä kosteuttavaa japanilaista Yuzu-sitruunaa.

V10Plus_moistgel_testissä

Geelin luvataan sopivan kuivaihoisten lisäksi myös herkälle ja rasvaiselle iholle. Oma ihoni on sekaiho, joka on paitsi herkkä ja rasvoittuva myös pintakuiva. Oikein unelmaiho siis! Opin aikoinaan ihotautilääkäriltä, että rasvoittuvasta, akneen taipuvasta ihostani huolimatta myös minun ihoni kaipaa kosteutta, ja mm. ihon jatkuva kuoriminen ja kuivattaminen eri tuotteilla ei itseasiassa hillitse vaan päinvastoin pahentaa aknea. Kun siis sain tämän kosteusgeelin mukaani, uskalsin odottaa sen sopivan iholleni.

Testasin geeliä heti kotiin päästyäni suihkun jälkeen. Janoisena ihoni imaisi kaiken geelin itseensä samantien, joten levitin uuden kerroksen vielä ennen nukkumaan menoa. Aamulla en ollut uskoa, kuinka rauhalliselta ihoni tuntui ja näytti. Pari näppyäkin oli päättänyt luovuttaa taistelunsa yön aikana! Myös meikin alla geeli toimi hyvin. I love it!

Haluaisitko sinäkin testata tätä japanilaista ihmegeeliä? Nyt sinulla voi olla siihen mahdollisuus, sillä arvomme kolme kappaletta Deep Mois Gel:jä (ovh. 46 €)! Osallistu arvontaan kertomalla, millainen iho sinulla on ja miten valmistat ihosi kesän tuloon. Voittajat arvotaan perjantaina 6.5.2016 klo 12:00.

Terkuin,

Eija / LivBox