Tiimimme pääsi tutustumaan IsaDoran kevään meikkikokoelma Rivieraan, joka hehkuu kevään raikkautta ja upeita sävyjä. Kokoelma sisältää Velvet Matt Nails -kynsilakkoja kuudessa kausisävyssä, joilla saa aikaan pastellisen mattaisia sävyjä. Tiimimme Eija mieltyi lakan siveltimeen, jolla oli helppo levittää lakkaa. Lopputulos oli kiinnostavan uudenlainen; lakka oli matta, mutta siitä kuitenkin löytyi pientä hohdetta tietyissä valoissa. Mielenkiintoinen tuttavuus! Multi Vitamin Gloss -huulikillolla saat huulillesi kauniin sävyn sekä luonnollista ja tervettä kiiltoa samalla, kun A, E ja C-vitamiinit hoitavat huulia.

Isadora_riviera_kevätuutuus_meikit_livbox

Kevätkokoelma tuo mukanaan myös kaksi uutta sävypalettia klassisiin Eye Shadow Quartet -luomiväripaletteihin: Nude Rose ja Nude Sand. Sävyt on jälleen valikoitu kauniisti, sillä molemmat paletit ovat upeita. Ihastuin Nude Rose -palettiin, jonka hempeän ruusuisia sävyjä tykkäsin käyttää sellaisenaan koko luomella. Värit ovat runsaspigmenttisiä, pysyvät siistinä koko päivän ja sisältävät hitusen hohtoa, joka himaltaa mukavasti kevätauringossa.

Vahvojen silmänrajausten ystävät tulevat rakastumaan uuteen Twin Tip Eyeliner -rajaustussiin, joka löysi heti tiensä omaan meikkipussukkaani! Tussin kärjessä on kaksi paksuutta yhdessä. Toisella reunalla saat tehtyä ohuemmat rajaukset ja kääntämällä tussin asentoa kärjen paksuus triplaantuu, jolloin saat yhdellä vedolla vavavoom-rajaukset! Ja mikä parasta, rajaukset pysyvät siististi paikoillaan iltaan asti.

Twist-up Matt Lips -huulipunakynien neljä uutukaista, keväisen boheemia mattahuulipunakynää ihastuttivat koko tiimiämme. Emilia ihastui kauniisiin nudesävyihin, joilla saa aikaan luonnollisen lopputuloksen, joka sopii hyvin arkimenoihin. Kynällä on superhelppoa levittää puna tarkasti. Puna jättää huulet mattaisiksi, mutta pehmeiksi. Mitään kuivakkaa menoa ei siis ole luvassa.

isadora_arvonta_livbox

Oletko ehtinyt vielä testaamaan Riviera-kokoelman uutuustuotteita? Kerro, miten sinä nimeäisit oman meikkikokoelmasi, ja olet mukana IsaDora-tuotepaketin arvonnassa! Tuotepaketti sisältää ylläolevan kuvan tuotteet (arvo n. 68 €). 🙂 Arvonta päättyy sunnuntaina 3.4.2016. Onnea arvontaan!

Keväistä viikonloppua!

– Sofia