Yhtenä tuotteena marraskuun Bette Boxista paljastui ihastuttava uutuusmeikkivoide IsaDoralta. Joko olet ehtinyt testailemaan uutuutta? Betten toimistolla on ainakin ihastuttu! IsaDora Natural Matt Oil-Free Foundation jättää jälkeensä luonnollisen mattapinnan ja öljytön koostumus ehkäisee ihon kiiltelyä. Kosteuttava meikkivoide soveltuu rasvoittuvan ihon lisäksi hyvin myös kuivalle tai pintakuivalle iholle, eikä jätä jälkeensä pakkelimaista lopputulosta.

Boxin tilaajat saivat myös alekoodin, jolla saa alennuksen IsaDoran meikki- ja peitevoiteista Sokos.fi-verkkokaupassa. HUOM! Korttiin oli päätynyt painovirhe, jonka mukaan alennus olisi -10%, mutta se onkin oikeasti -20%! Kannattaa siis ehdottomasti hyödyntää alekoodi, jos ihastuit IsaDoran meikkivoiteeseen!

IsaDora meikkipohja tuotteet

Uutuusmeikkivoiteen lisäksi IsaDoralta löytyy myös neljä sävyä sisältävä Color Correcting Concealer -peitevoidepaletti ihon virheiden piilottamiseen sekä mattapinnan jättävä Matt Fixing Powder -kivipuuteri meikin kiinnitykseen. Jos boxista tullut meikkivoide on liian vaalea, voi sitä tummentaa kätevästi IsaDoran valikoimista löytyvällä Foundation Color Blenderillä. Color Blenderistä löytyy myös vaalea sävy, jolla voi vaalentaa liian tummaa meikkivoidetta. Nestemäiset Color Blenderit sopivat erinomaisesti myös kasvojen varjostamiseen ja korostukseen!

 

Kurkkaa alta tutoriaali, kuinka voit lisätä mattaiseen meikkipohjaan hehkua ja varjostaa poskipunan avulla!

IsaDora Natural Matt Foundation Bette Box

IsaDora Natural Matte meikkivoide

1. Levitä meikkivoide

Aloita meikin teko levittämällä koko kasvoille IsaDora Natural Matt -meikkivoidetta. Pitkäkestoisen mattapinnan jättävä meikkivoide sulautuu iholle kauniisti ja toimii yllättävän hyvin myös kuivalla iholla! Sävy 10 Matt Porcelain sopii erinomaisesti myös kalpeammalle pohjoismaiselle iholle.

IsaDora Colour Correcting Concealer Palette

2. Piilota ihon virheet

Jos meikkivoiteen jälkeen ihoon jäi vielä piilotettavaa, voi virheet peittää IsaDoran Color Correcting Concealer -peiteväripaletilla. Neljä sävyä sisältävä paletti sisältää kolme erisävyistä peiteväriä ja yhden hohtavat korostusvärin. Sävyjä voi käyttää yksinään tai sekoittaa niistä omalle iholle sopivan sävyn. Voidemaista korostusväriä voi käyttää myös puuterimaisen korostussävyn pohjustukseen, jolloin hehkusta tulee entistä intensiivisempi!

IsaDora Matt Fixing Powder

3. Puuteroi

Lopuksi meikkipohjan voi kiinnittää paikoilleen läpikuultavalla IsaDora Matt Fixing Powder -puuterilla. Sävytön puuteri sopii kaikille ihonsävyille ja jättää ihon pehmeän mattapintaiseksi. Lopputulos ei ole liian pakkelimainen ja toimii hyvin myös kuivalla iholla!

IsaDora Blush & Glow Draping Wheel

Jotta meikistä ei tule liian mattaista, voi kasvoille tuoda lisähehkua ja -sävyä poskipunalla ja korostuspuuterilla. Niiden avulla kasvoja voi myös hieman muotoilla, jotta lopputuloksesta tulee kolmiulotteisempi. IsaDoran uudet paletit sopivat mainiosti tähän tarkoitukseen!

IsaDora Blush & Glow Draping Wheel SwatchesIsaDora Blush & Glow Draping Wheel

IsaDora Blush & Glow Draping Wheel -poskipunapaletti sisältää kaksi mattaista ja kaksi hohtavaa poskipunasävyä sekä yhden vaaleanpunaiseen vivahtavan korostussävyn. Tässä meikissä käytin poskipunana kahta lämpimämpää sävyä, mutta on hyvä että paletista löytyy myös kaksi viileämpää sävyä, mikä tekee paletista todella monipuolisen. Sävyjä voi myös sekoitella keskenään tai käyttää yksittäin.

IsaDora Draing Wheel Tutorial

4. Levitä poskipuna

Levitin tummempaa mattaista poskipunaa hieman aurinkopuuterin tapaan poskiluun alle. Poskipunalla ”varjostus” eli draping kuulosti aluksi pelottavalta, mutta toimii yllättävän hyvin, kun käyttää mattaista sävyä eikä levitä sävyä liikaa. Vaaleampaa hohtavaa poskipunaa levitin poskipäille ja häivytin hieman kohti korvaa. Lopuksi lisäsin paletin korostussävyä poskipäille ja kulmaluulle tuomaan lisää hohtoa. Korostuvärin vaaleanpunainen vivahde sulautui kauniisti poskipunaan ja toi koko kasvoille terveen näköisen hehkun. Rohkeimmat voivat kokeilla myös häivyttää poskipunaa ohimoille ja luomien ulkonurkkaan saadakseen nukkemaisemman lookin.

IsaDora Prisma Wheel Tutorial

IsaDora Face & Glow Prisma Wheel

5. Korosta!

Koska kasvoja ei voi korostaa liikaa, lisäsin meikkiin vielä ekstrahehkua IsaDoran Face & Glow Prisma Wheel -korostuspaletin avulla. Paletissa on viisi korostussävyä, joista voi valita meikin sävyihin tai mielentilaansa sopivan vaihtoehdon. Sävyjä voi kokeilla myös luomiväreinä! Tässä meikissä käytin paletin vaaleinta korostussävyä poskipäillä ja kulmaluulla.

IsaDora Face Mist

IsaDora Face Mist

6. Viimeistele meikki kiinnityssuihkeella

Loppusilauksen meikille tuo IsaDora Face Mist -meikinkiinnityssuihke. Suihkauta tuotetta kasvoille n. 15 cm päästä X:n muotoisesti. Suihke poistaa kasvojen puuterisuutta, korostaa kuultoa ja auttaa meikkiä pysymään paremmin paikoillaan. Kuivalla talvi-ilmalla suihketta voi myös lisäillä päivän mittaa, jos kasvoja alkaa kiristää kuivattavan sisälämmityksen tai viileän viiman vuoksi.

IsaDora hehkuva meikki draping tutoriaali

7. Valmis!

Lopuksi voi lisätä ripauksen ripsiväriä ja punata huulet. Tadaa – mattaisestakin meikkipohjasta saa hetkessä hehkuvan oikeilla tuotteilla. Lopputuloksena on kauniin kuultava meikki, joka ei kuitenkaan ala kiiltelemään päivän mittaa T-alueelta, vaan hehku pysyy siellä missä pitääkin.

Tykkäättekö enemmän mattaisesta vai hehkuvasta meikkipohjasta? 🙂

Marraskuisin terkuin,
Henna / Bette Box -tiimi

Psst! Muistathan myös pitää silmällä Facebook-sivuamme IsaDora-arvonnan varalta! 😉