2017 tulee nopeammin, kuin uskotkaan!

Nyt on hyvä hetki katsoa taaksepäin ja kurkata esimerkiksi Instagramiin. Kyseinen media oli tänä vuonna täynnä pastellia, metallinhohtoa ja kimaltavaa inspiraatiota. Näimme ruusukullan nousun, peilikynsiä ja Kardashian-huulia. Tässä Instagramin 10 viraalinta kauneustrendiä vuodelta 2016. Nyt kun aloitat, niin ehdit vielä kokeilla niitä!

 

Chocolate Mauve hiusväri

Chocolate Mauve tehdään brunetteihin hiuksiin. Se on suklaanruskea väri, joka sisältää vaaleanpunaisen vivahteita. Värin esitteli Instagramissa Hannah Edelman, newyorkilainen parturi-kampaaja.

 

Peilikynnet

Metalliset kynnet ovat olleet täysin 2015. Tämän vuoden valloittaja on ollut peilikynnet. Ja kyllä, niitä pitää kokeilla uutena vuotena.

 

Pinkki silmämeikki

Vuonna 2016 suuret bloggarit ja vaikuttajat, kuten Alina kuvassa ovat innostuneet pinkistä meikistä. He leikkivät mielellään erilaisilla pinkin, ruusukullan ja fuksian sävyillä.

Jotta meikki on seksikäs eikä flunssainen, meikki vaatii visiota ja treeniä.

 

Galaksipisamat

Internet innostui, kun artisti Qinni postasi kuvan tytöstä tähtikuviopisamilla. Fanit ovat tehneet omia versioita värikkäillä luomiväreillä ja valkoisella rajauskynällä. Trendiä kutsutaan englanniksi termillä Galaxy Freckles. Täytyy myöntää, että pisamat innostuttavat myös muita, kuin anime-, sarjakuva- ja roolipelifanaatikkoja.

 

Glitter-huulet

Glitter-huulista tuli juhlakauden huulet. Muun muassa Fendi käytti tyyliä omassa muotinäytöksessään.

 

Savuinen Lila hiusväri

Savuinen lila on väri, joka on kaikkea kalpean hopean-laventelista syvän violetin sävyyn. Tämä on ollut tämän vuoden monen brunetin suosikkilila!

 

Kylien huulikokoelman inspiroima kynsitaide

Vaikka Kylien huulimeikkejä ei saisikaan käyttöönsä, voi kuitenkin osallistua Kylien maailmanvalloitukseen. Fanit ovat osallistuneet nailart instalähtöihin ja jopa itse Kylie lähti tähän mukaan!

Glitter-kyyneleet

Suru ei ole koskaan näyttänyt niin upealta. Meikkifanaatikot ja entusiastit ihastuivat näihin kimalteleviin kyyneleisiin ja Dakota Fannin käytti niitä jopa punaisella matolla kerran!

 

Botaaniset tatuoinnit

Venäläinen tatuointiartisti Pis Saro on niin lahjakas luomaan kukkia, että leimat ovat yhtä upeita, kuin aidot luomukset.

 

Sininen huulipuna

Sininen huulipuna oli vuoden kuumimpia väritrendejä vuonna 2016. Se on niin häikäisevä, että toivottavasti tämä trendi jatkuu myös ensi vuodelle!

 

-Anna