Kategoria: Kuorinta

Parhaat suola- ja sokerikuorinnat vartalolle

Suola- ja sokerikuorinnat ovat helpoimpia kotitekoisia vartalon hoitoja, jotka jättävät ihon virkeäksi, elinvoimaiseksi ja pehmeäksi. Kaupoissa on saatavilla lukuisia eri suolaa ja sokeria hyödyntäviä kuorinta-aineita, joista jotkut voivat maksaa jopa kymmeniä euroja. Mielikuvituksella ja pienellä vaivalla voit sekoitella omat vartalon kuorinta-aineet, jotka sopivat pienempäänkin budjettiin.

Lue lisää

Tee 10-askeleen ihonhoitorutiini 15 minuutissa!

Korealaisilla on ihonhoito hallussa. Aasialainen kosmetiikka on tehnyt tuloaan jo jonkin aikaan ja nyt se on lyönyt itsensä läpi. Internet kuhisee uusien brändien perään. Monien lähteiden mukaan aasialainen ihonhoitorutiini koostuu 10 askeleesta ja puhtaus on siinä A ja O. Halusimme postata 10-osaisen ihonhoitorutiiniohjeen, jonka voi toteuttaa brändillä kuin brändillä.

Lue lisää

Helppo ja nopea kookoskuorinta kotona

  Kerran viikossa olisi hyvä kuoria kasvot. Kuorinta poistaa kuolleet ihosolut ja muut epäpuhtaudet. Se myös auttaa pitämään ihon terveen näköisenä. Kosmetiikka-alalla on tuhansia kuorintatuotteita. Tuotteet voivat sisältää aineksia, jotka tekevät hallaa sekä iholle, että luonnolle. Muovirakeet, hajusteet, glyceriini ja parabeenit voivat ärsyttää kasvojen herkkää ihoa. Mikrorakeita on myös erittäin vaikea puhdistaa vedestä, jolloin ne saattavat päätyä luontoon. Hyvä uutinen on, että ihon kuorinta ei vaadi muovia eikä avaruusaineksia. Kuorinnan voi tehdä kotona aivan kotikonstein halvalla ja helposti.  Tässä on yksi vaihtoehto! Kasvokuorinta vaatii kaksi ainesosaa : 1 ruokalusikan kookosöljyä 2 ruokalusikkaa sokeria Tee näin kuorintaseos näin: Yhdistä kookosöljy...

Lue lisää