Kategoria: Kasvonaamiot

Tee 10-askeleen ihonhoitorutiini 15 minuutissa!

Korealaisilla on ihonhoito hallussa. Aasialainen kosmetiikka on tehnyt tuloaan jo jonkin aikaan ja nyt se on lyönyt itsensä läpi. Internet kuhisee uusien brändien perään. Monien lähteiden mukaan aasialainen ihonhoitorutiini koostuu 10 askeleesta ja puhtaus on siinä A ja O. Halusimme postata 10-osaisen ihonhoitorutiiniohjeen, jonka voi toteuttaa brändillä kuin brändillä.

Lue lisää

Esittelyssä luonnonkosmetiikkamerkki Sosar

Marraskuun boxiin pakattiin luonnonkosmetiikkatuote uudelta yhteistyöbrändiltämme Sosarilta. Sacred Forest Peat Mask -turvenaamio auttaa hidastamaan ihon ikääntymistä, kosteuttaa ihoa, poistaa epäpuhtauksia ja tasapianottaa ihon talineritystä ihon tarpeiden mukaan. Turvetta voi käyttää kasvoilla, vartalolla ja hiuspohjassa tasapinoittamaan ihon hyvinvointia. Pääyhteistyöbloggaajamme Glitz & Glam -blogin Minna esittelee Sosarin tuotteita tarkemmin.

Lue lisää

Kotitekoinen kasvonaamio miehelle

Isänpäivä edessä, mutta lahja puuttuu? Vai haluatko kenties tänä vuonna antaa jotain poikkeuksellista? Miten olisi jotain, mitä kaupasta ei voi ostaa? Kotitekoinen hemmotteluhoito!
Saatat yllättyä, miten ihania kasvohoitomahdollisuuksia kaapeistasi oikein löytyykään. Niiden avulla et vain tarjoa erinomaista rentoutusta ja ihonhoitoa isällesi tai miehellesi vaan ne myös säästävät kukkaroasi. Miesten oma lifestyle-lehti MensXp kirjoitti ohjeet viidelle helpolle kotitekoiselle kasvonaamiolle, jotka sopivat lähes jokaiselle miehelle.

Lue lisää
  • 1
  • 2