Kategoria: Kasvojen puhdistus

Kasvoharjan hyödyt ja haitat

Elektroniset kasvoharjat ovat korvanneet tavalliset kuorintavoiteet ja muut kasvojen puhdistus- ja kuorintavälineet monen ihonhoitorutiinissa nopeutensa ja tehokkuutensa takia. Listasimme syyt, miksi sinunkin kannattaisi käyttää kasvoharjaa – ja miksi toisten kannattaa jättää se välistä.

Lue lisää

5 syytä vaihtaa tavallinen meikinpuhdistuaine miselliveteen

Ranskalaiset naiset ovat tunnettuja kauneudestaan, joka tuntuu huokuvan heistä luonnollisesti ja vaivattomasti. Luonnollisen kauniisti hehkuva iho, paksut kulmakarvat, huolettomasti taipuilevat hiukset ja punainen huulipuna, niistä rakentuu pariisilainen tyyli. Tyylin takana on mutkaton ihonhoitofilosofia, koska juuri siitä ranskalaisuudessa on kyse – miksi tehdä asioista monimutkaisia.

Lue lisää

Ehkäise finnit ja akne – näin pidät ne loitolla!

    Finnejä naamassa ja muissakin ikävissä paikoissa? – ei hätää, sillä ongelmiin on aina olemassa selitys ja ratkaisu! Aikuisiän akne voi olla huomattavasti pahempi kuin murrosiässä. Tämä johtuu siitä, että estrogeeni- ja progesteronitasot heittelevät. Finnien olinpaikka kertoo usein, miksi nämä ikävät näppylät ovat ilmestyneet ihollesi.   Urheilu Urheilun seurauksena seuraavana päivänä hiusrajasi tuntumassa saattaa olla näppylöitä. Hiilihydraatit ja rasvainen ruoka Herkuttelu ja mässäily johtaa usein siihen, että finnejä ilmestyy leukaan. Finni samassa paikassa Samaan paikkaan ilmestyvä finni kertoo usein, että kosket kyseiseen kohtaan liian usein käsilläsi. Tämä saattaa johtua esimerkiksi siitä, että nojaat kädelläsi kasvoja vasten työpäivän aikana....

Lue lisää
  • 1
  • 2