Koskaan ei ole liian myöhäistä keskittyä omaan hyvinvointiin! Maaliskuun Bette Boxin sisältämät tuotteet auttoivat Betteläisiä palauttamaan ulkoisen hehkun näppärillä ja monikäyttöisillä luottotuotteilla, jotka on helppo napata mukaan esimerkiksi pääsiäisreissulle mukaan. Kurkataanpas, mitä kaikkea boksista paljastuikaan! 🙉

Lumene LÄHDE Micellar

Lumenen LÄHDE kaksiosainen Micellar-vesi sisältää öljyjä, jotka puhdistavat kasvosi hellävaraisesti. Miselliveden sisältämät öljyt puhdistavat myös vedenkestävän meikin. Puhdistuksen jälkeen iho jää pehmeäksi ja kosteutetuksi, joten tuote sopii myös erinomaisesti kuivemmallekin ihotyypille. Tuotetta on saatavilla esimerkiksi Sokoks-myymälöistä ja verkkokaupasta.

Manna Kadar HD Mascara Ripsiväri

Löytyykö sieltä ruudun takaa Betteläisiä, joiden aamumeikkaukset suoritetaan tien päällä? Manna Kadarin kätevä miniripsiväri takaa äärimmäiset tuuheat ja pitkät ripset. Ripsari mahtuu pienen koonsa puolesta pienempäänkin meikkipussiin. Manna Kadarin tuotteet löydät heidän verkkokaupastaan.

Natusan Baby Oil Hoitoöljy

Natusanin hoitoöljy on varsinainen täsmätuote, jossa on mainio hinta-laatusuhde. Hoitoöljy soveltuu hyvin koko kropan kosteuttamiseen, hierontaöljyksi tai kylpyveteen lorautettuna. Hajusteeton tuote suojaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Myös kesä lähenee ja huhu kertoo, että hoitoöljyä voisi sipaista säärille aurinkoa ottaessa.. Jokainen tavallaan😎

ZIAJA Oliivi Kevyt Kasvovoide

Ziajan tuotteet ovat ilahduttaneet Betteläisiä jo muutamassa aikaisemmassa boksissa. Tämä kevyt kasvovoide sisältää kylmäpuristettua oliiviöljyä ja sopii hyvin päivävoiteeksi sekä käytettäväksi meikin alle. Ziajan tuotteet verottavat lompakkoa alle 15 € verran, joten tässäkin tuotteessa on erinomainen hinta-laatusuhde! Oliivisarjan tuotteet sekä muut Ziajan tuotesarjat ovat saatavilla Sokos-myymälöistä ja verkkokaupasta, Sellon ja Hakaniemen Emotion-myymälöistä sekä Hehkun myymälöistä ja verkkokaupasta.

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE VOLUME FILLING PEARLS Seerumi

Oih! NIVEAn seerumi sisältää kauniita helmiä, jotka puristuvat jokaisella painalluksella raikkaaksi, geelimäiseksi koostumukseksi. Seerumi on runsaasti täynnä hyaluronihappoa, joka tehostaa ryppyjen tasoittumista sekä kosteuttaa ja kiinteyttää kasvojen ihoa. Koostumus aktivoi ihon kollageenisynteesiä, joka aktivoi ihoa saaden sen nuorekkaaksi ja täyteläiseksi. Kurkkaa Facebook-sivuiltamme NIVEAn kilpailu, jossa sinulla on mahdollisuus voittaa NIVEAn Cellular-sarjan tuotepaketti!

SB12 MILD Suuvesi

Tämä tuote sai paljon kehuja teiltä! Apteekeista saatava miedon makuinen suuvesi antaa raikkaan hengityksen pitkäksi aikaa ja taistelee pahanhajuista hengitystä vastaan 12 tunnin ajan. Tuote sisältää fluoria, joka ehkäisee hampaiden reikiintymistä.

Boksista löytyi extrana myös Saluksen rautavalmiste, joka sopii hyvin, jos kevätväsymyksen oireita on havaittavissa 🙂

Mikä oli oma lempituotteesi maaliskuussa?

Terkuin

Henriikka / Bette Box