Katso videolta, kuinka yhden dollarin hintainen ”Wet n wild” pärjää huomattavasti kalliimmille huulipunille.

Rahalla saa luonnollisesti parasta, mutta onko hinta-laatusuhde maksamisen arvoinen? Buzzfeedin toimittajat päättivät kokeilla erihintaisia huulipunia, jonka jälkeen he valitsivat mielestänsä parhaan vaihtoehdon.

 

Jokaisella huulipunalla oli omat hyvät puolensa.

Wet n Wild (Hinta: 1 dollari)

Wet n Wild oli hintaansa nähden erinomainen, vaikka sen koostumus ei ollutkaan aivan täydellinen. Naiset pitivät myös sen väristä. ”Voisin ostaa näitä huulipunia vaikka kymmenen!”

Mac (Hinta: 25 dollaria)

Naiset huomasivat heti eron Wet n Wild -huulipunaan. Mac oli pehmeämpi ja se levittyi huulille huomattavasti paremmin. Naiset rakastuivat tuotteeseen ja sanoivat sen olevan varma voittaja. ”Wet n Wild oli kuin hiekkapaperia verrattuna tähän”

Tom Ford (Hinta: 55 dollaria)

Huulipuna oli erinomaisesti muotoiltu ja rajaaminen onnistui helposti, mutta naiset eivät pitäneet sen väristä. Tom Fordin huulipuna tuntui ihanan kuitenkin pehmeältä. Tuote oli myös liian kallis ja naiset totesivat etteivät he raaskisi käyttää sitä. ”Tämä näyttää aivan siltä, kuin se olisi sekoitettu veden kanssa.”

Yhteenveto:

Dollarin ja 25 dollarin huulipunien välillä oli valtava ero. 55 dollarin huulipuna ei kuitenkaan ollut niin paljon parempi, että se olisi ollut hintansa arvoinen. Mac voitti huulipunien välisen kilpailun, vaikka Wet n Wild jäikin monen naisen mieleen sen erittäin edullisen hinnan vuoksi.