Montaa tuntemaasi tuotetta voidaan käyttää usempaan tarkoitukseen, esimerkiksi huulipunaa voidaan sipaista myös poskille ja luomiväriä voidaan taputella huulille. Mahdollisuudet ovat kosmetiikassa rajattomat.

Eräs tällainen kikka, mitä ehkä et olisi tullut ajatelleeksi, on silmänympärysvoiteen käyttö huulilla. Silmänympärysiho on erityisen herkkä – kuten on myös huulien iho. Myös näihin kahteen paikkaan tulevat yleensä ensimmäiset rypyt. Huulilla ei nimittäin ole talirauhasia, jotka pitävät kasvot kosteutettuina. Tässä kohtaa silmänympärysvoiteesta voisi olla hyötyä. Sen vaikuttavat aineet syväkosteuttavat, täytelöittävät, pehmentävät ja ennalta ehkäisevät ryppyjä.

Tietysti voisit vain hankkia tarpeeksi hoitavan huulivoiteen, mutta laiskan tytön vinkki on käyttää tehtävään silmänympärysvoidetta. Tämä vinkki on myös dermatologien hyväksymä.

Jos tuntuu, että koko huulien kuorruttaminen silmänympärysvoiteella on liikaa, kokeile laittaa voidetta ainakin ylähuulen juonteisiin ja hymylinjoihin. Tämä tapa tulee tekemään ison eron huultesi iholla pitkällä aikavälillä.

Lähde: Marie Claire