Hauskaa Svenska Dagenia!

Vaikka Ruotsalaisuuden päivällä ei oikeastaan ole mitään tekemistä Ruotsin kanssa, haluamme kuitenkin esitellä uudehkon ruotsalaisen brändin: LCC – Löwengrip Care & Color. Brändi on perustettu 2014 ja sen maailmanvalloitus on vasta alussa. Tuotteet ovat klassisen kauniita ja tuotesarja on ensinäkemältä melko laaja.

LCC

Lähde: lowengripcarecolor.com

LCC:n takana on jo vuosia sitten nimeä luonut ruotsalainen bloggaaja Isabella Löwengrip. Isabella starttasi bloginsa vuonna 2005 olleensa vain 14 vuotias. Blogin nimi oli Blondinbella ja siitä tuli nopeasti yksi Ruotsin suosituimmista blogeista. Vuonna 2015 Isabellan blogin arveltiin olevan Pohjoismaiden suurin blogi yli miljoonalla viikkolukijalla. Isabella ryhtyi myös yrittäjäksi ja onkin nuoresta iästään huolimatta ehtinyt tehdä vaikka mitä. Hän on muun muassa julkaissut kirjoja, toiminut päätoimittajana ja puhujana, vetänyt nettivideo-ohjelmaa ja istunut hallituksissa. Viimeisimpänä seikkailuna Isabella astui kosmetiikka-alalle.

blondinbella

Lähde: http://www.ungaaktiesparare.se

LCC-sarja on suunniteltu pohjoismaiselle herkälle iholle ja hiuspohjalle. Tuotteisiin kuuluu värikosmetiikkaa, vartalokosmetiikkaa, tuoksuja, kasvo- ja hiustuotteita sekä kotispa-tuotteita.

Sarjaa ei löydä vielä Suomesta, mutta sitä odotellessa.

Ainiin, ja muistinko kertoa, että Isabellalla on myös kaksi lasta!